Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jack Garratt – “Just How I Like It”

© CPU – Larissa Zenner

Het verhaal van Jack Garratt leest een beetje vreemd. Toen de Britse multi-instrumentalist met zijn debuutplaat Phase naar buiten kwam, schoot zijn ster pijlsnel de lucht in. Helaas sukkelde de man niet veel later met een depressie, wat ervoor zorgde dat het jarenlang muisstil bleef op muzikaal vlak. In 2020 keerde hij dan terug met tweede langspeler Love, Death & Dancing, maar niet veel later kreeg hij dan weer te kampen met problemen met zijn label. Om het kort samen te vatten: de carrière van Jack Garratt verliep tot nu toe allerminst van een leien dakje. Hoe dan ook heeft de man nu onderdak gevonden bij dancelabel Skint Records, waar hij nu zijn eerste single onder uitbrengt.

En dat Jack Garratt nu bij een dancelabel onder contract ligt, vertaalt zich ook meteen in “Just How I Like It”. Met iets meer dan drie minuten op de klok gunt de Brit ons dan ook geen moment rust, want op zijn nieuwste creatie vliegen de dansbare beats ons om de oren. Daarbovenop krijgen we ook nog eens een groovy baslijntje te horen, waardoor de temperatuur de hoogte in vliegt. Er hangt een soort discosfeertje doorheen “Just How I Like It”, waardoor Jack Garratt ons maar blijft bestoken met discoballen en flashy lichtjes. De comeback van de Brit is er met andere woorden eentje door de grote poort, maar ook eentje waarmee hij aantoont dat hij nu een andere richting uitgaat.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2042 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rhodes - “The Love I Give”

Dat Rhodes een tranentrekker pur sang is, is eigenlijk al geen geheim meer. Met een unieke stem die menig mens weet te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jack Garratt - "Eton Mess (A Gaslight Anthem)"

Ondanks dat hij bij heel wat muziekcritici bijzonder hoog staat aangeschreven, heeft Jack Garratt het nooit echt makkelijk gehad in zijn leven….
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.