Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna-Rose Clayton – “A+”

Niet zo heel lang geleden ging Anna-Rose Clayton nog door het leven als A.ROSE, maar tegenwoordig maakt de Nederlands-Britse gewoon muziek onder haar eigen naam. De naamsverandering bracht gelukkig geen verandering van sound met zich mee, want het staat als een paal boven water dat de zangeres hele leuke nummers in haar discografie heeft staan. Op een eerste grote project blijft het vooralsnog wachten, maar nu zit toch die eerste ep eraan te komen. Die verschijnt binnen een paar weken, maar onlangs kregen we met “OUCH!” al een lekker eerste voorsmaakje te horen. Die single krijgt nu compagnie van het nieuwe “A+”.

Met een kleine drie minuten op de klok haalt Anna-Rose Clayton de zomer terug boven. Dat doet ze aan de hand van een zwoele baslijn en een Dua Lipa-achtige songstructuur, waardoor de temperatuur zienderogen stijgt. Over die zomerse instrumentatie is het dan de Brits-Nederlandse die de single persoonlijkheid geeft. Het leuke aan “A+” is dat het nummer blijft hangen, zonder dat het geheel echt makkelijk meezingbaar is. Catchy is het daarentegen zeker en vast, want stilstaan behoort allerminst tot de mogelijkheden. Een bijzonder plezante popsong met een hoek af dus, die nieuwste single van Anna-Rose Clayton, waardoor we alweer vergeten zijn dat we middenin de herfst zitten.

De debuut-ep van Anna-Rose Clayton verschijnt op 18 november. Op 20 november staat ze in Cul de Sac in Tilburg, op 25 november in Simplon Groningen en op 27 november in Paradiso Amsterdam.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2205 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Dua Lipa @ Rock Werchter 2024: Blits en braaf popspektakel

‘Yes girl, give us nothing!’, Dula Peep, het beenzwengeltje en recentelijker het gênante moment op Glastonbury. Dua Lipa is al voor van…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Dua Lipa - Radical Optimism (★★★): Geluk begint bij jezelf

Het is in tijden van TikTok-hitjes, Instagram-artiesten en Swiftiaanse monopolies eerder een uitzondering dan de regel, maar er bestaan wel degelijk nog…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.