Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna-Rose Clayton – “A+”

Niet zo heel lang geleden ging Anna-Rose Clayton nog door het leven als A.ROSE, maar tegenwoordig maakt de Nederlands-Britse gewoon muziek onder haar eigen naam. De naamsverandering bracht gelukkig geen verandering van sound met zich mee, want het staat als een paal boven water dat de zangeres hele leuke nummers in haar discografie heeft staan. Op een eerste grote project blijft het vooralsnog wachten, maar nu zit toch die eerste ep eraan te komen. Die verschijnt binnen een paar weken, maar onlangs kregen we met “OUCH!” al een lekker eerste voorsmaakje te horen. Die single krijgt nu compagnie van het nieuwe “A+”.

Met een kleine drie minuten op de klok haalt Anna-Rose Clayton de zomer terug boven. Dat doet ze aan de hand van een zwoele baslijn en een Dua Lipa-achtige songstructuur, waardoor de temperatuur zienderogen stijgt. Over die zomerse instrumentatie is het dan de Brits-Nederlandse die de single persoonlijkheid geeft. Het leuke aan “A+” is dat het nummer blijft hangen, zonder dat het geheel echt makkelijk meezingbaar is. Catchy is het daarentegen zeker en vast, want stilstaan behoort allerminst tot de mogelijkheden. Een bijzonder plezante popsong met een hoek af dus, die nieuwste single van Anna-Rose Clayton, waardoor we alweer vergeten zijn dat we middenin de herfst zitten.

De debuut-ep van Anna-Rose Clayton verschijnt op 18 november. Op 20 november staat ze in Cul de Sac in Tilburg, op 25 november in Simplon Groningen en op 27 november in Paradiso Amsterdam.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1624 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Beire Kort #38

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza - "Nights in December"

Wat hebben Dua Lipa en Billie Eilish gemeenschappelijk? Ze namen beide Tkay Maidza mee op tour en zijn volledig overtuigd van haar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ASHWARYA - "Best Friend"

De Australisch-Indische zangeres ASHWARYA neemt voortaan zelf het touw in handen, want ze besloot om zonder label haar carrière verder in gang…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.