Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VÉRITÉ – “love you forever”

Toen we VÉRITÉ in 2017 interviewden, bracht ze nog maar net haar debuutalbum Somewhere in Between uit. Er is sindsdien heel veel veranderd bij de New Yorkse zangeres, want ze is inmiddels toe aan haar derde album. Een naam of een releasedatum is ons nog onbekend, maar een handvol singles loodsen ons stilletjesaan naar een aankondiging. Momenteel is VÉRITÉ op een uitgebreide Amerikaanse tour met Fletcher, waar ze haar nieuwe nummers alvast voor de leeuwen gooit en ook haar nieuwe single alvast bracht. Haar derde langspeler zal dus niet meer lang op zich laten wachten.

“love you forever” is een zeer melodisch en rustig nummer, waarmee ze naar eigen zeggen jouw hart wilt breken. Daar slaagt ze ook in door de fragiliteit van de tekst te benadrukken in haar stem. Ze wisselt iets lagere stukken af met haar kopstem, waardoor ze jou op iets meer dan drie minuten weet te ontroeren. “love you forever” heeft een tijdloos karakter en omarmt de melancholie zonder geforceerd over te komen, waardoor elke opbouw naar het refrein steeds weer effect heeft. Het ideale nummer om even je ogen te sluiten en de wereld rond om je te vergeten.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1786 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Panic! At The Disco @ Sportpaleis: Glitter, glamour en gebroken harten

Op vierentwintig januari kon je een fractie van een seconde het collectieve geluid van brekende meisjesharten horen. Op die dag maakte Brendon…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "Suckerpunch"

De Amerikaanse FLETCHER is momenteel druk bezig om haar discografie te vullen. Cari Elise Fletcher, zoals de zangeres echt heet, debuteerde in…
AlbumsRecensies

FLETCHER - Girl Of My Dreams (★★★): Tranen op de dansvloer

Binnen de online queer community zijn alle ogen en oren al een tijdje gericht op Cari Elise Fletcher, of kortweg FLETCHER. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.