Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. – “Danielle (smile on my face)”

© CPU – Leni Sonck

Al een poosje zitten wij met smart te wachten op het derde deel van Fred again..’s Actual Life, waarvan de eerste en tweede albums al een ontzettend grote indruk op ons hebben weten te maken. Echter loopt de release van Actual Life 3 niet helemaal zoals gepland. Het nieuwe hoofdstuk van het muzikale dagboek van de Brit zou in juli al moeten verschijnen, maar werd toen door productionele problemen opgeschoven naar augustus. Ook toen werd het album helaas niet de wereld ingeslingerd, maar als alles goed gaat, is het wachten dan eindelijk voorbij op 28 oktober. Om ons nog even zoet te houden tot die tijd, geeft Fred again.. ons vandaag een nieuw voorproefje met “Danielle (smile on my face)”.

Dat de producer niet vies is van het gebruiken van een sample of twee in zijn muziek, is ondertussen geen grote verrassing meer. Op dit punt vragen we ons meer af wát hij gaat samplen in plaats van óf hij dat zal doen. In “Danielle (smile on my face)” neemt Fred again.. “Nice To Have” van 070 Shake (die eigenlijk Danielle heet, wat de titel verklaart) en tovert deze om van een trager, chill nummer tot een energieke dansplaat. Zoals we van de Engelsman gewoon zijn, kent ook “Danielle (smile on my face)” een ontzettend strakke productie en een fantastische opbouw naar een explosiever einde waar we niet stil van kunnen blijven zitten. Ook met zijn nieuwste single weet Fred again.. ons dus aan het dansen te krijgen, zelfs op deze druilerige dagen, en slaagt hij erin om ons te doen snakken naar de dansvloer.

Actual Life 3 verschijnt hopelijk dan echt op 28 oktober. Op 1 december staat Fred again.. in de Ancienne Belgique in Brussel.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

196 posts

About author
ik droom, denk en vind veel
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.., Skrillex & Four Tet - "Baby again.."

Als we het hebben over dé rijzende ster van de afgelopen maanden binnen het muzieklandschap, dan zou Fred again.. ongetwijfeld tussen de…
InstagramLiveRecensies

Chibi Ichigo @ Trix (Club): Tedere stem versus dreunende beats

Chibi Ichigo, de Limburgse zangeres-rapster met Oezbeekse roots, is een groeiend talent in de Belgische elektroscene. Afgelopen oktober bracht ze met SABINA een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Blessed Madonna - "Shades of Love" (feat. The Joy)

Geworteld in de house- en clubcultuur brengt The Blessed Madonna al sinds 2014 muziek uit. Haar tijdloze dancesound leidde al tot samenwerkingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.