Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Louis Tomlinson – “Out of My System”

© CPU – Toon Miermans

Hoewel Harry Styles het ongetwijfeld het verst geschopt heeft van de vijf voormalige leden van One Direction, doen een paar van de anderen het absoluut niet slecht in hun solocarrières. Louis Tomlinson bracht twee jaar terug zijn debuutalbum Walls uit, waarmee hij dit voorjaar in een uitverkochte Lotto Arena stond en een aantal maanden later ook op de Lokerse Feesten. Hij heeft misschien niet de naamsbekendheid of de sterrenfactor die Styles wel heeft, maar kan zeker rekenen op een groot aantal loyale fans. Die staan dan ook weer te popelen op zijn tweede langspeler, Faith in the Future, die volgende maand verschijnt. Met “Bigger Than Me” kregen we vorige maand al een eerste teaser. In de vorm van de nieuwe single “Out of My System” biedt Tomlinson ons vandaag een nieuw voorproefje.

In zijn tijd bij One Direction werd Tomlinson nooit beschouwd als een van de betere vocalisten van de band. Op “Out of My System” wordt het pijnlijk duidelijk dat de Brit in de afgelopen jaren totaal geen stappen heeft gezet op dat gebied. Het opvallendste aan het lied is namelijk hoe ongelooflijk zwak zijn stem is en dat de zanger eigenlijk gewoon niet over de capaciteiten beschikt om een nummer als dit te zingen. Zonde, want verder is “Out of My System” een uitstekende kruising tussen pop en rock met catchy, ietwat duister gitaar- en drumwerk en een hoog meezinggehalte. Wij denken dat we grotere fan geweest zouden zijn als deze track werd gezongen door een betere zanger, maar helaas is dat niet het geval en zullen we moeten accepteren dat we het met Tomlinsons versie moeten doen.

Faith in the Future komt 11 november uit en op donderdag 12 oktober 2023 komt hij naar het Sportpaleis in Antwerpen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

176 posts

About author
ik droom, denk en vind veel
Articles
Related posts
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het viseuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Louis Tomlinson - Faith In The Future (★★★): Onvoorwaardelijk zichzelf

Toen Louis Tomlinson zo’n twaalf jaar geleden voor het eerst op onze radar verscheen als lid van de razend populaire boyband One…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Louis Tomlinson - "Bigger Than Me"

Ondanks zijn niet al te grote lengte kon je niet langs Louis Tomlinson heen kijken dit jaar, de charmante Brit hield namelijk…

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.