Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dustin Tebbutt – “Quiet Moon, Wild Sea”

© Marcus Coblyn

Dustin Tebbutt is een artiest die zowel in groep als op zichzelf zijn mannetje kan staan. Solo debuteerde de Australiër in 2013 met “The Breach” en ondertussen heeft hij vijf ep’s en een album op zijn discografie staan. In 2019 startte hij met een nieuw project genaamd OK Moon. Dat muzikale project bestaat, naast hijzelf, uit nog drie andere Australische zangers. Ze brachten dat jaar enkele nummers en een album uit, maar daar bleef het dan ook bij, want voorlopig horen we niks meer van dat project. Tebbutt doet het dus terug alleen, zo bracht hij eerder dit jaar al twee singles uit en voegt daar nu een derde aan toe met “Quiet Moon, Wild Sea”.

Kalm, maar met een gezellige gitaar zingt de Australiër ons toe. Hij omarmt ons bijna met zijn zachte muziek terwijl hij zijn geliefde toespreekt. Tebbutt vraagt die persoon om al diens frustraties te uiten, en terwijl ook te denken aan de mooie herinneringen die ze samen maakten. We worden bijna meegesleept door zijn geruststellende stem tot aan het einde van de single, wanneer er een muzikale intermezzo wordt ingezet. Overbodig, naar onze mening, want daardoor raken we onze concentratie op het nummer kwijt. Desalniettemin blijft het een mooi en zacht nummer waar we wel al eens op durven wegdromen.

Facebook / Instagram / Bandcamp

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (Dag 2): Alternatief muziekfeest

De tweede dag van het Ways Around Festival ging door in RESET. In een vorig leven was dit gebouw het hoofdkantoor van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tobias Arbo - "Recover"

In 2023 leerden we Tobias Arbo beter kennen dankzij zijn debuut-ep Powerlines. Met zachte indiefolk uitte hij zich op een gevoelige en…
AlbumsRecensies

JOHAN - The Great Vacation (★★★★): Na elke draaibeurt beter

Bij de platenmaatschappij van de Nederlandse band JOHAN werd diep gezucht als we vroegen naar de voortgang van een nieuw album. Daar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.