FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

P!nk headliner van Werchter Boutique en Pinkpop 2023!

© CPU – Chris Stessens

Je mag je favoriete roze kleren al klaarleggen, want niemand minder dan P!nk komt komende zomer nog eens naar België en Nederland. Het Amerikaanse popicoon was in 2019 nog headliner op de normale editie van Rock Werchter en bracht toen een grootse popshow met heel wat toeters en bellen met zich mee. Op zaterdag 17 juni komt ze dat gewoon nog eens overdoen op de weide van Werchter in het kader van de P!NK Summer Carnival tour. En daar blijft het niet bij, want een dag eerder zal staat ze bij onze noorderburen op Pinkpop. Met wereldhits zoals “Just Give Me A Reason”, “So What” en “What About Us” wordt dat niets minder dan een feestje!

Wie er nog allemaal naar Werchter Boutique en Pinkpop komt is voorlopig nog een goed bewaard geheim, maar binnenkort volgt er vast en zeker nog een reeks namen. De ticketverkoop van Werchter Boutique start volgende week vrijdag om 10u. Voor een normaal kaartje tel je 108 euro neer, terwijl de golden circle tickets voor 158 euro te verkrijgen zijn. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het festival.

2034 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pinkpop maakt affiche van 2024 af met o.a. YUNGBLUD, MEUTE, Sea Girls en 18 anderen

Nadat gisterenavond Rock Werchter de laatste namen aan de affiche toevoegde voor komende zomer, volgt vandaag ook Pinkpop. Eerder kondigde het Limburgse…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste lading namen voor Pinkpop 2024 met o.a. Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris

Na de aankondigingen van Nederlandse festivals als Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole en ons bloedeigen Rock Werchter was het tijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.