FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

P!nk headliner van Werchter Boutique en Pinkpop 2023!

© CPU – Chris Stessens

Je mag je favoriete roze kleren al klaarleggen, want niemand minder dan P!nk komt komende zomer nog eens naar België en Nederland. Het Amerikaanse popicoon was in 2019 nog headliner op de normale editie van Rock Werchter en bracht toen een grootse popshow met heel wat toeters en bellen met zich mee. Op zaterdag 17 juni komt ze dat gewoon nog eens overdoen op de weide van Werchter in het kader van de P!NK Summer Carnival tour. En daar blijft het niet bij, want een dag eerder zal staat ze bij onze noorderburen op Pinkpop. Met wereldhits zoals “Just Give Me A Reason”, “So What” en “What About Us” wordt dat niets minder dan een feestje!

Wie er nog allemaal naar Werchter Boutique en Pinkpop komt is voorlopig nog een goed bewaard geheim, maar binnenkort volgt er vast en zeker nog een reeks namen. De ticketverkoop van Werchter Boutique start volgende week vrijdag om 10u. Voor een normaal kaartje tel je 108 euro neer, terwijl de golden circle tickets voor 158 euro te verkrijgen zijn. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het festival.

1772 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

P!nk - TRUSTFALL (★): Verval

De Amerikaanse P!nk moet eigenlijk niet echt meer worden voorgesteld. De afgelopen twee decennia verzamelde ze meer hits dan je op twee…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ellie Goulding, Selah Sue en S10 maken affiche Werchter Boutique compleet!

Goed nieuws voor de fans van Ellie Goulding, S10 én Selah Sue, want de line-up van Werchter Boutique werd aangevuld met nog…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single P!nk - "TRUSTFALL"

Over enkele maanden komt P!nk opnieuw met haar circus naar België en dat mag je eigenlijk vrij letterlijk nemen. Naast een nagelnieuw…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.