Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mimi Webb – “Ghost of You”

© CPU – Jan Van Hecke

De Britse popster Mimi Webb is de popprinses om op je radar te houden, want haar singles “Good Without” en “House On Fire” waren in ons landje al echte radiohits. Vorige zomer mocht ze dan ook haar opwachting maken op Pukkelpop nadat ze eerder dit jaar al de Orangerie van de Botanique met gemak uitverkocht kreeg. Het is dus een understatement als we zeggen dat de hype rond de vrolijke zangeres alleen maar groter wordt. De opvolger van haar gesmaakte debuut-ep Seven Shades of Heartbreak is in ieder geval in de maak en mogen we ergens volgend jaar verwachten.

In haar eerste singlerelease sinds februari horen we hoe Mimi Webb haar grootste wapen weer in de strijd gooit, want haar stem is ook deze keer weer de ster op “Ghost Of You”. Haar unieke stemgeluid herken je uit de duizend en met behulp van een sterk team achter haar lijkt ze met elk nummer wel een echte radiohit te kunnen scoren zonder af te glijden in saaie pop. “Ghost Of You” is goed geschreven, steekt slim in elkaar en heeft een refrein dat je niet uit je hoofd zult krijgen. Je bent dus gewaarschuwd bij deze.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Mimi Webb: 'Ik wil dat iedereen alle negativiteit vergeet als ik op het podium sta'

Amelia Webb – Mimi voor de vrienden – stond op een tijdspanne van veertien maanden vier keer op een Belgisch podium. Een…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….
InstagramLiveRecensies

Mimi Webb @ La Madeleine: Miminaal plezier

Het Britse popuniversum is sinds kort een nieuwe royalty rijker: Mimi Webb. De tweeëntwintigjarige zangeres droomde er al als jonge puber van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.