Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mimi Webb – “House On Fire”

Nog maar 21 jaar en al maandelijks zo’n vijf miljoen luisteraars op Spotify? Vandaag de dag kan het allemaal. De Britse Mimi Webb debuteerde in 2020 met haar mooie single “Before I Go”, wat dankzij een duwtje in de rug van Tiktokwereldster Charli D’Amelio meteen een hit werd. “Good Without” werd vorig jaar meteen gespeeld door de BBC en Mimi volgde dat succes op met een eerste ep. Seven Shades of Heartbreak was eveneens een succes en nu laat de jonge zangeres opnieuw van zich horen.

“House On Fire” is Mimi’s eerste release van 2022 en al meteen een schot in de roos. Ze weet exact alle gevoelige snaren te raken met haar zachte stem, maar zoals de titel doet vermoeden, heeft het nummer een vurig kantje. Op een uptempo beat die een héél klein beetje weg heeft van poppunk uit Mimi Webb haar frustratie tegenover een leugenachtige partner. Soms klinkt “House On Fire” een beetje te veel als de popmuziek die we zoveel horen, en dan vooral die van Tate McRae, maar dat neemt niet weg dat de nieuwe single van Mimi Webb nog steeds heel wat luistergenot te bieden heeft.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Mimi Webb: 'Ik wil dat iedereen alle negativiteit vergeet als ik op het podium sta'

Amelia Webb – Mimi voor de vrienden – stond op een tijdspanne van veertien maanden vier keer op een Belgisch podium. Een…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….
InstagramLiveRecensies

Mimi Webb @ La Madeleine: Miminaal plezier

Het Britse popuniversum is sinds kort een nieuwe royalty rijker: Mimi Webb. De tweeëntwintigjarige zangeres droomde er al als jonge puber van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.