Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae – “uh oh”

© CPU – Toon Miermans

Tieneridolen zijn er anno 2022 in overvloed en met een social mediaplatform als TikTok, nemen ze ook nog eens exponentieel toe. Het is dus vooral zaak om uit de massa te springen, en dat is iets waar Tate McRae vooralsnog in lijkt te slagen. De jonge Canadese brak ondertussen al een kleine twee jaar geleden door met “you broke me first” en rijgt de honderdmiljoenen streams sindsdien aan elkaar. Dat de zangeres meer dan een eendagsvlieg was, bewees ze eerder dit jaar met haar debuutplaat i used to think i could fly, al lijkt ze daar nog geen genoegen mee te nemen. Zo verschijnt vandaag met “uh oh” bijvoorbeeld alweer een nieuwe single.

Dat “uh oh” wel eens zou kunnen uitgroeien tot een volgend radiohitje, werd afgelopen week al duidelijk door de teasers op TikTok. Nu we het nummer in z’n geheel te horen krijgen, kunnen we ons wel vinden in die denkpiste. De single hangt bijvoorbeeld aan elkaar met een donkere beat, terwijl Tate op een ietwat zwoele manier gebruik maakt van haar stem. Die stem vormt in de refreinen zelfs een belangrijk instrument, gezien ze, samen met de begeleidende beat, de track een catchy toets geeft. Tate McRae maakte met “uh oh” dus niets meer en niets minder dan een bijzonder degelijk popnummer, dat zonder plat te klinken een groot en commercieel publiek zou kunnen aanspreken. Dat de track daarbovenop ook nog eens zou kunnen ontploffen op TikTok, is mooi meegenomen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1876 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae - "Greedy"

De Canadese zangeres Tate McRae mag je rekenen tot het rijtje artiesten met wereldhits die op het randje staan om een absolute…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alexa Cappelli - "Temporary"

Muziek brengt mensen over heel de wereld samen en dat is net hetgeen wat de jonge zangeres Alexa Cappelli zo inspireert om…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Tate McRae - i used to think i could fly (★★★): Hetzelfde thema steeds anders gebracht

Ze is nog maar achttien jaar en heeft maandelijks bijna 25 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify. Elke jonge artiest kan met rede…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.