Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Men I Trust – “Billie Toppy”

Het is nog maar van augustus vorig jaar geleden dat Men I Trust Untournable Album uitbracht, maar op een opvolger lijken de fans niet al te lang te hoeven wachten. Zo bracht het drietal uit Montreal afgelopen zomer al het sterke “Hard To Let Go” uit, dat dus nu vervoegd wordt met “Billie Toppy”. Het vele touren lijkt de band dus goed te hebben gedaan, want ze verkent meer en meer nieuwe horizonten. Deze nieuwste creatie is daar een ideaal voorbeeld van, want nu lijkt Men I Trust te experimenteren met postpunkinvloeden.

“Billie Toppy” brengt je dankzij heel wat donkere gitaartjes helemaal in de sfeer, waarna Emmanuelle Proulx haar lichte stem het geheel zelfs nog iets mysterieuzer maakt. Stilstaan behoort dan ook al lang niet meer tot de opties, want Men I Trust zal met deze single ongetwijfeld een moshpitje of twee kunnen starten. Even later komen er dan ietwat melancholische toetsen aan te pas, maar die breken het tempo gelukkig niet. Het zorgt eigenlijk alleen maar voor meer diepgang binnen “Billie Toppy”, waardoor het niet het zoveelste postpunknummertje wordt. Men I Trust heeft met andere woorden een sterke single uitgebracht, die doet uitkijken naar een volgend project.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1577 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Men I Trust -"Girl"

  Vorig jaar nog bracht Men I Trust haar vorige langspeler Untournable Album uit. Toch lijkt alles erop te wijzen dat we binnenkort al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gabrielle Shonk - "How We Used To Be"

In 2016 ontdekten we Gabrielle Shonk met haar debuutsingle “Habit“, waarmee ze het eerste hoofdstuk van haar carrière inluidde. Ervoor gooide ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Men I Trust - "Hard to Let Go"

Men I Trust, het trio uit Montreal, is terug. Minder dan een jaar geleden kregen we nog het album Untourable Album van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.