Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lip Service – “Funny Face”

Lip Service is terug van weggeweest, en dat dan wel met een heel feestelijke single release show! Hun nieuwe liedje “Funny Face” debuteerden ze afgelopen vrijdagavond namelijk goedlachs in Gent, rijkelijk gepaard met concerten van bevriende artiesten Kleinpunk, Michelle en Bontridders. Het viertal speelde tussendoor ook zelf een show en bewees zo dat ze feitelijk nooit echt waren vertrokken. Druk bezig met nieuwe muziek en pastelgekleurde bandfoto’s schieten ze actief het najaar in.

De intro van het nummer bliept en bloept. We slaken ons een opgeluchte zucht: we hadden deze knapperig muzikale knutseldoosesthetiek gemist! De klankjes stapelen zich summier en ritmisch op, om dan te worden vergezeld door geroep, gezang en gefluister. “Will my face fit your funny face?” vraagt de zanger zich herhaaldelijk af. Het simpele deuntje weet zich zonder meer een weg in je oor te wurmen. Stil en luid lijken met elkaar te dansen, en wij dansen met hen mee, het hele nummer lang. We kijken uit naar wat de band ons nog zal brengen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

87 posts

About author
Streep™
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Sound Track 2023: Finale @ Kunstencentrum VIERNULVIER (Gent)

Maar liefst acht bands streden afgelopen avond voor de prijs van Oost-Vlaamse laureaat van Sound Track 2023. Op het programma stond  een…
FeaturesInterviews

Maak kennis met de finalisten van Sound Track Oost-Vlaanderen!

Na wekenlang beraad en verschillende voorrondes in Brussel en alle provincies ten Noorden van de taalgrens, kon de jury de moed opbrengen…
LiveRecensies

CHAI @ Botanique (Orangerie): Door een fluoroze bril

Er is tot op vandaag een soort misconceptie dat alle muziek uit Azië meteen ook K-pop is; meteen ook een idee dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.