Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BROCKHOFF – “Clearing Up”

Er bestaan tegenwoordig duizenden indiebandjes, dus is het bij momenten moeilijk om het kaf nog van het koren te onderscheiden. Wie weliswaar aan de juiste kant van het spectrum zit, is BROCKHOFF. De jonge Hamburgse is met haar zes singles tellende discografie nog niet zo lang bezig, maar wist op korte tijd wel al enige naamsbekendheid te vergaren. Dat heeft ze vooral te danken aan het feit dat haar invloeden nogal uiteenlopend zijn (gaande van Phoebe Bridgers tot Foo Fighters), maar natuurlijk ook gewoon aan de sterke nummers die ze blijft uitbrengen. Het nieuwe “Clearing Up” verdient zo bijvoorbeeld alweer een plekje in je favoriete playlist.

Met iets meer dan drie minuten op de teller maakte BROCKHOFF een ideaal nummer dat bij het einde van de zomer en het begin van de herfst past. “Clearing Up” heeft namelijk een gemoedelijke sfeer, met hier en daar een stevige ontploffende gitaar. Een soort gezellige indierocksong dus, die al eens buiten de lijntjes durft te gaan. De stem van de Duitse speelt daarin een bepalende rol, gezien ze zo een zachte toets aan het geheel geeft. De nieuwste creatie van BROCKHOFF werd op die manier een fijn nummertje, dat een glimlach op je gezicht tovert.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2178 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BROCKHOFF – “Why”

Hamburg mag dan niet de grootste muziekgeschiedenis hebben, het lijkt een goeie broedplaats te zijn voor opkomend talent zoals BROCKHOFF. Ze verhuisde…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BROCKHOFF - "Sharks"

Niets zo fijn als een nieuw bandje ontdekken dat binnen de kortste keren een glimlach op je gezicht weet te toveren; dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.