Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Nas X – “STAR WALKIN'”

Lil Nas X begon recentelijk aan de wereldtournee in teken van zijn debuutalbum MONTERO. Wie al een show bijwoonde, of eventjes snel de setlist checkte, weet dat de Amerikaanse artiest ook wat onuitgebracht materiaal brengt. Zo sluit hij zijn show niet af met “MONTERO (Call Me By Your Name)” of “Old Time Road” zoals je misschien zou verwachten, maar wel met ‘STAR WALKIN'”. Het nummer is gemaakt in kader van het League of Legends-wereldkampioenschap, maar is daarnaast ook gewoon een fijn nummer.

Met drie en een halve minuut is “STAR WALKIN'” een van de langere creaties van Lil Nas X, maar toch gaat hij nogal snel van start met het refrein. De toon is zo meteen gezet en eens de beat wat later invalt, wordt het ook een tof en dansbaar nummer. De Amerikaan komt niet meteen verrassend uit de hoek, maar op dit lied doet hij wel alles wat je van hem verwacht. De popsong heeft iets weg van hiphop en zijn stoerdere en dramatischere kant worden mooi met elkaar gecombineerd. Lil Nas X toont met “STAR WALKIN'” aan waarom hij een ster is.

Op 15 november speelt Lil Nas X in Paleis 12 in Brussel en zoals we al een beetje verklapt hebben mag je “STAR WALKIN'” hoogstwaarschijnlijk helemaal op het einde verwachten. Leer de tekst dus maar al vanbuiten!

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

951 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lil Nas X @ Paleis 12: Superster met te veel allures

De Amerikaanse superster Lil Nas X kampeerde in 2019 met zijn single “Old Town Road” een recordaantal weken op de eerste plaats…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Nas X - "Late To Da Party" (feat. Youngboy Never Broke Again)

Ondertussen kan hij zijn hits niet meer op één hand tellen, want haast elke single die Lil Nas X uitbrengt lijkt de…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2021 die je niet mocht missen

Natuurlijk is het fijn als je favoriete band na enkele jaren afwezigheid nog eens een album uitbrengt, maar het is minstens even…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.