Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Nas X – “STAR WALKIN'”

Lil Nas X begon recentelijk aan de wereldtournee in teken van zijn debuutalbum MONTERO. Wie al een show bijwoonde, of eventjes snel de setlist checkte, weet dat de Amerikaanse artiest ook wat onuitgebracht materiaal brengt. Zo sluit hij zijn show niet af met “MONTERO (Call Me By Your Name)” of “Old Time Road” zoals je misschien zou verwachten, maar wel met ‘STAR WALKIN'”. Het nummer is gemaakt in kader van het League of Legends-wereldkampioenschap, maar is daarnaast ook gewoon een fijn nummer.

Met drie en een halve minuut is “STAR WALKIN'” een van de langere creaties van Lil Nas X, maar toch gaat hij nogal snel van start met het refrein. De toon is zo meteen gezet en eens de beat wat later invalt, wordt het ook een tof en dansbaar nummer. De Amerikaan komt niet meteen verrassend uit de hoek, maar op dit lied doet hij wel alles wat je van hem verwacht. De popsong heeft iets weg van hiphop en zijn stoerdere en dramatischere kant worden mooi met elkaar gecombineerd. Lil Nas X toont met “STAR WALKIN'” aan waarom hij een ster is.

Op 15 november speelt Lil Nas X in Paleis 12 in Brussel en zoals we al een beetje verklapt hebben mag je “STAR WALKIN'” hoogstwaarschijnlijk helemaal op het einde verwachten. Leer de tekst dus maar al vanbuiten!

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single skaiwater - "light!" (feat. Lil Nas X & 9lives)

skaiwater bracht in 2019 een eerste ep uit en sindsdien kwam de Britse rapper met de regelmaat van de klok met nieuwe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Nas X - "J CHRIST"

Afgelopen jaar stond Lil Nas X op Rock Werchter en ondanks dat zijn optreden zelfs voor de mensen achteraan de weide niet…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 4): Muzikale hoogmis

Aan alle mooie festivals komt een einde, en zo ook aan Rock Werchter in 2023. Na eerdere leuke dagen in het kader…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.