Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Nas X – “MONTERO (Call Me By Your Name)”

Ondanks dat “Old Town Road” met voorsprong zijn grootste hit blijft, heeft Lil Nas X al bewezen dat hij geen eendagsvlieg is. Ook met “Panini” en “Rodeo” (met Cardi B of met NAS) wist de Amerikaanse zanger al heel wat aandacht naar zich toe te trekken. Halverwege 2019 bracht Lil Nas X een eerste ep uit en sindsdien hebben we niet veel nieuw materiaal meer van hem te horen gekregen. In november bracht hij met “HOLIDAY” al een kerstliedje uit (dat nu nog steeds wordt gedraaid) en nu is hij weer terug met “MONTERO (Call Me By Your Name)”.

Dat het tweede deel van de titel een verwijzing is naar de film waarin Elio en Oliver een geheime relatie hebben, lijkt ons evident, maar velen zullen niet meteen weten wie Montero is. Montero Lamar Hill is de echte naam van Lil Nas X en op zijn nieuwe single zingt hij ‘Call me when you want, call me when you need / Call me out by your name, I’ll be on the way like hmmm’. Hill komt op zijn nieuwe single met een vrij melige tekst, maar dankzij de toffe muziek (met een aardige beat) komt het geheel niet meteen over als een zeemzoet liefdesliedje. Door de subtiele zuiderse invloeden is “MONTERO (Call Me By Your Name)” het perfecte nummer om de lente mee in te zetten.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

903 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Nas X - "Late To Da Party" (feat. Youngboy Never Broke Again)

Ondertussen kan hij zijn hits niet meer op één hand tellen, want haast elke single die Lil Nas X uitbrengt lijkt de…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2021 die je niet mocht missen

Natuurlijk is het fijn als je favoriete band na enkele jaren afwezigheid nog eens een album uitbrengt, maar het is minstens even…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lil Nas X - MONTERO (★★★★): Veel meer dan een one-hit wonder

Lil Nas X heeft er al een druk jaar op zitten. De Amerikaan ging niet alleen al naar de hel en de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.