Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North – “Nobody”

© Robin Bøe

Anna Lotterud maakt ondertussen al een kleine tien jaar muziek onder haar artiestennaam Anna of the North, maar een echt grote doorbraak zat er vooralsnog nog niet in. Wie echter wel mee is in het verhaal van de Noorse zangeres, krijgt met regelmaat leuke liedjes op zijn bord. Zo stonden er een aantal fijne nummertjes op haar albums Lovers en Dream Girl en was ook haar samenwerking met Gus Dapperton, die onlangs het levenslicht zag, een tof tussendoortje. Toch lijkt al even duidelijk te worden dat Anna richting een volgend project toewerkt. Zo zit er met Crazy Life een nieuw album aan te komen, waaruit we nu al “Nobody” te horen krijgen.

Met deze nieuwste creatie wordt nog maar eens duidelijk dat we Anna of the North doorheen de jaren telkens een stapje verder hoorden groeien binnen haar eigen sound. Deze “Nobody” is daarin dus het logische vervolg, gezien het geniet van een degelijke Scandinavische elektropopproductie, met daarbovenop natuurlijk de zoete stem van Lotterud. Heel veel variatie zit er weliswaar niet in het nummer, maar de sfeer die het uitstraalt, houdt dat mooi in evenwicht. Tegen het einde krijgen we nog een ietwat dramatische gitaarsolo voorgeschoteld, waardoor “Nobody” zich definitief in onze gehoorkanalen nestelt. Een fijne single dus, die nieuwe van Anna of the North.

Crazy Life verschijnt op 4 november.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1465 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Dandelion"

De Noorse Anna of the North is binnen het Scandinavische popveld ondertussen een vertrouwde stem, maar ook ver daarbuiten heeft ze de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Meteorite" (feat. Gus Dapperton)

We hebben enige tijd moeten wachten op het verlossende woord, maar vorige week kondigde Anna of the North eindelijk aan dat haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Shotgun"

Niks fijners dan het jaar afsluiten met muziek toch? Noorse popprinses Anna of the North voegt de daad bij het woord en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.