FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Left of the Dial rondt de affiche af met Lizzie Esau, Mayorga, The Early Mornings en meer!

Binnen een kleine vier weken neemt Left of the Dial de Rotterdamse binnenstad over met hun driedaagse showcasefestival. Op de poster sieren al een tijdje de namen van onder andere Keg, Cucamaras, Meltheads, Hallan, Bobbi Lu en Home Counties, maar er waren nog een paar open plekken die de organisatie nu vult. Uit het Verenigd Koninkrijk maken zo ook The Early Mornings, Frog Dylan, George Hanlon, Lizzie Esau, Maruja, Rudi Zygadlo en Sunday League de oversteek naar de Nederlandse havenstad. Canadees Gus Englehorn moet al van iets verder komen in tegenstelling tot de Belgen Mayorga en Mitraille en de uit Nederland komende Snow Coats.

Het goede nieuws vanuit Rotterdam beperkt zich niet alleen tot het toevoegen van nog een hele hoop namen, want de organisatie loste vandaag ook de langverwachte timetable. Het spoorboekje voor de drie dagen postpunk-vertier kan dus volop gemaakt worden, al zie je hier en daar wel nog een paar lege plekken die ze binnenkort zullen vullen. De timetable kan je hier raadplegen.

Nieuw dit jaar is overigens de Post Pub, een postkantoor/kroeg waar je op vrijdag en zaterdag onder het genot van een biertje brieven kunt sturen naar de thuisblijvers en berichten kunt achterlaten voor de bands. En daar stopt het niet, want zo heb je de kans om je conditie te onderhouden in The Gym. Alleen als de fietsen bezet zijn door mensen die hard genoeg trappen, kan er versterkt worden gespeeld, anders staat de band in het donker akoestisch te pingelen. Ten slotte kan je net als vorig jaar weer genieten van Bands on a Boat, een boottrip van een uur door de Rotterdamse havens met een open bar én twee Left of the Dial-bands.

De smaak te pakken gekregen? Er zijn nog een aantal passe-partouts verkrijgbaar voor 45 euro op de website van het festival. Daar vind je ook alle verdere informatie rond Left of the Dial terug.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Left of the Dial vult verder aan met o.a. IAN SWEET, Parsnip en Cloud Cafe!

Wat kijken we er alweer naar uit om in de gure herfstlucht door de natte straten van Rotterdam te hosselen om nieuwe…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Nieuwe lading namen voor Left of the Dial met o.a. Crackups, Sam Akpro en Low Girl!

Ze zijn er dit jaar bijzonder vroeg bij bij Left of the Dial! Ruim zeven maanden voor er weer rondgedwaald kan worden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aarde Aan Daan - "Verrassing"

Wie denkt dat enkel oubollige liedjes in het Nederlands geschreven worden is eraan voor de moeite. Dat bewijst Aarde Aan Daan die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.