Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juliette Armanet – “Flamme”

Eerder dit jaar bracht Juliette Armanet haar tweede langspeler Brûler le feu uit. Die kon vooral op Franstalig grondgebied op heel wat enthousiasme rekenen en in die wetenschap kondigde de zangeres onlangs Brûler le feu 2 aan. Wat dat precies mag betekenen, komen we met mondjesmaat te weten, maar de aanstekelijke tonen die van “Le Dernier Jour du Disco” de hit maakten die het nummer geworden is, maken alvast een terugkeer op de nieuwste single: “Flamme”.

“Flamme” klokt op minder dan drie minuten af en dus is er weinig tijd om rustig op te bouwen. Een vurig refrein tovert elke ruimte in geen tijd om tot een dansvloer en of je nu van disco-invloeden houdt of niet, dit is toch wel zeer catchy. We zien meteen ingewikkelde choreografieën op rolschaatsen voor ons, maar houden het zelf toch net iets veiliger. Armanet doet dat echter ook, want echt verrassend is het nummer niet. “Flamme” ontpopt zich tot een fijn in het gehoor liggend liedje dat de zomer nog even langer laat duren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

650 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Juliette Armanet @ Ancienne Belgique (AB): In vuur en vlam

In Frankrijk is Juliette Armanet al lang geen nobele onbekende meer. Haar tweede plaat Brûler Le Feu verzamelde al miljoenen streams op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.