Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER – “Better Version”

© Maxim Meyer-Horn

Volgende week verschijnt de debuutplaat van FLETCHER genaamd Girl of My Dreams. In afwachting van deze langspeler loste de Amerikaanse zangeres al drie singles, waarvan de vorige, “Sting“, afgelopen week pas de wereld in werd gebracht. Nu geeft ze ons een laatste aperitiefje op wat we mogen verwachten op dat langverwachte eerste album. Met “Better Version” krijgen we een heel andere plaat dan we eerder al te horen kregen. In tegenstelling tot voorgaande singles, schotelt FLETCHER ons met vandaag een rustiger en juist meer breekbaar nummer voor.

“Better Version” begint zeer kalm met wat rustig gitaargetokkel. Het nummer kent geen explosieve uitbarstingen of elektronische elementen, maar haar zang blijft rustig begeleid door gitaar en backing vocals. We horen ook licht dij-geklap wat de single samen met de gitaar een ietwat countrysound geeft. Niets speciaals, maar het is wel wat anders dan wat we eerder te horen kregen voor het aanstaande album. Inhoudelijk blijft FLETCHER bij haar leest. Het is opnieuw een nummer waar ze haar relatie met een voormalige liefde bespreekt. Ditmaal ligt de nadruk op de betere versie van haar ex, die de volgende partner zal krijgen, en hoe zij daar de reden van is. “Better Version” is geen hoogvlieger, maar een gewoon fijn en rustig tussendoortje voor tijdens het dansen.

De eerste langspeler van FLETCHER, Girl of My Dreams, wordt verwacht op 16 september. Op 23 februari is FLETCHER van dienst als voorprogramma van de Viva Las Vengeance-tour van Panic! At The Disco in het Sportpaleis. Tickets vind je hier. Voor een Belgische of Nederlandse stop in haar eigen tournee, is het afwachten.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

150 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

FLETCHER @ Vorst Nationaal: Entertainende groepstherapie

Het liefdesleven van Cari Elise Fletcher, ofwel FLETCHER, vormt voor heel wat fans de ultieme bron van entertainment. De discografie van de…
AlbumsRecensies

FLETCHER - In Search Of The Antidote (★★½): Vissen in dezelfde vijver

Niet alleen in de muziekwereld, maar vooral binnen de LGBTQ-gemeenschap is FLETCHER een naam die behoorlijk wat stof doet oplaaien. De reden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "Doing Better"

Nadat Amerikaanse zangeres FLETCHER de twee prachtsingles, “Eras of Us” en “Lead Me On” uitbracht, schenkt ze nu ook de laatste single…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.