Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jordana – “Is It Worth It Now?”

Als er iets met zekerheid gezegd mag worden over Jordana, dan is dat toch wel dat de Amerikaanse singer-songwriter geen fan is van stilzitten. In de afgelopen twee jaar vuurde ze namelijk best een fikse hoeveelheid muziek op ons af, met drie ep’s, waarvan eentje samen met indiepopband TV Girl is gemaakt, en drie albums. Het laatste album Face the Wall kwam slechts enkele maanden geleden uit en wij durven eigenlijk wel te concluderen dat Jordana zichzelf gewoon graag bezighoudt en het niet erg vindt om wat uurtjes door te brengen in de studio. Die conclusie bevestigt ze nu nog maar even, want vandaag stuurt ze met “Is It Worth It Now?” alweer nieuwe muziek de wereld in.

Jordana doet met “Is It Worth It Now?” eigenlijk niets dat we niet al van haar gewoon zijn. Met haar nieuwste single bouwt de Amerikaanse gewoon voort op de fijne indiepopsound waarmee ze zichzelf in de kijker heeft gespeeld en doet ze niet per se iets bijzonders of innovatiefs. Dat betekent echter niet dat we geen fan zijn van “Is It Worth It Now?”. Het is een romerig nummertje dat zeker wel in ons hoofd blijft hangen met een tekst die iets duisterder is dan dat de catchy, vrolijke beat doet suggereren. De zangeres spreekt in het lied namelijk een naaste aan, die diens mentale problemen gebruikt als excuus om zelfmedelijden te hebben en zichzelf hiermee dieper in de put werkt. Ze vraagt zich af of deze tactiek alles wel waard is, en hoopt hiermee een wake-up call te bieden aan de persoon in kwestie. Al in al is “Is It Worth It Now?” een ontzettend prima liedje en bewijst Jordana dat je niet altijd een nieuw ingrediënt hoeft toe te voegen aan een al succesvol recept.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

151 posts

About author
ik droom, denk en vind veel
Articles
Related posts
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jordana - "Reason"

Jordana Nye ging als een wervelwind door 2020, want waar veel artiesten de release van nieuwe muziek even uitstelden, bracht de Amerikaanse…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jordana - "Big"

We kunnen hier bij Dansende Beren niet genoeg benadrukken hoeveel jonge talenten er op onze planeet rondlopen. De Amerikaanse Jordana is er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.