Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gabriels – “Angels & Queens”

Gabriels hebben we helaas moeten missen op Pukkelpop. Het drietal uit Los Angeles had daar een heel goede reden voor: ze waren namelijk volop bezig met het afronden van hun langverwachte debuutplaat. Vorig jaar was Gabriels nog een van de grootste ontdekkingen van het jaar met hun nostalgische neo-soul aangestuurd door de onwaarschijnlijke zang van Jacob Lusk. Hun eerste album Angels & Queens is inmiddels helemaal ingeblikt en zal in twee delen verschijnen. Het eerste deel mogen we al op het einde van de maand verwachten, terwijl het tweede deel pas in maart volgend jaar verschijnt. Uit dat eerste deel krijgen we met “Angels & Queens” nu al de leadsingle.

We snappen maar al te goed waarom het drietal “Angels & Queens” vooruitstuurt als eerste voorproever van hun eerste grote project. Gabriels ontdekt op de nieuwe single namelijk nieuwe muzikale horizonten en dat zonder radicaal anders te klinken. De vintage-feel hebben ze er wat afgehaald, al zorgen de strijkers en de knappe meerstemmige zang wel weer voor een warm gevoel. “Angels & Queens” kreeg overigens een disco-sfeertje die het geheel uiterst dansbaar maakt. Gabriels levert knap werk in aanloop naar hun debuutalbum, dat niets minder dan magisch beloofd te worden.

Angels & Queens – Part 1 verschijnt op 30 september.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1926 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Gabriels - Angels & Queens (★★★★★): Het midden tussen alle uitersten

Surfend op een golf van melancholie en heimwee naar Rock Werchter 2023 is het altijd leuk als een artiest vanop de line-up…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 4): Muzikale hoogmis

Aan alle mooie festivals komt een einde, en zo ook aan Rock Werchter in 2023. Na eerdere leuke dagen in het kader…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Blessed Madonna - "Mercy" (feat. Jacob Lusk)

Wie al eens graag een dansje placeert, zal The Blessed Madonna zeker in zijn hart dragen. De Britse dj en producer heeft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.