Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single cleopatrick – “OK”

Ze kennen elkaar al vanaf de kleuterklas, hebben hun passie ontdekt in het lager, en maken sinds het middelbaar hun eigen muziek. We hebben het over cleopatrick. Het Canadese duo, bestaande uit Ian Fraser en Luke Gruntz brengt scheurende alternatieve rock. Dat maakten we live al mee in de AB Club en op Pukkelpop, en is ook sinds 2015 te horen op singles als “hometown”, “THE DRAKE” en debuutplaat Bummer. De nieuwe “OK” blijkt nogmaals dat de twee jeugdvrienden de titel ‘rockbelofte’ zeker en vast verdienen.

‘De laatste rockband op aarde’, zo omschrijft de band zichzelf. Dat vleugje arrogantie is ook te horen in de tekst van “OK”. Het nummer begint met oppompende drums en een schetterende gitaarlijn die een opzwepend ruig tempo aangeven. In het refrein krijgen de drums van Fraser meer aandacht, terwijl Gruntz het catchy refrein scandeert. En daar blijft het niet bij. De heren tillen het rockniveau in “OK” nog hoger met hun krachtig gitaar- en drumwerk en gezang. Daarmee bewijst cleopatrick nogmaals dat twee muzikanten volstaan om even veel, of zelfs meer, energie op te wekken als een band van vier à vijf man.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer leuke muziek op onze Spotify.

49 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Unschooling - New World Artifacts (★★½): Flipperkastsyndroom speelt parten

Toen we de bio van de Normandische band Unschooling voor het eerst lazen, stond het water vrijwel meteen in onze mond. Het…
LiveRecensies

cleopatrick @ De Centrale: Groots in eenvoud

Met een stevige radiohit op zak en recente passages op Pukkelpop en in de AB Club staat cleopatrick al een hele tijd…
InstagramLiveRecensies

Rock Am Ring (Festivaldag 2): Sommigen hadden een pitstop nodig, anderen vlamden richting finish

Na een goede start stond de zon weer klaar om ons te ontvangen op de Nürburgring. Waar dag één van Rock Am…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.