Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor – “Seasons Change”

De Canadese MorMor is al enkele jaren bezig met zijn weg te banen door de indiepopwereld, met als vaste recepten zijn unieke stemgeluid en subtiele indiepopsound. Die kwamen in hoogtepunten én hitjes “Heaven’s Only Wishful” en “Whatever Comes to Mind” al prachtig samen, wat in 2019 zelfs tot een kleine hype leidde met de ep Some Place Else en een AB-show. Daarna werd het even stil, maar nu lijkt Seth Nyquist uit Toronto volledig terug te zijn. Waar vorige single “Far Apart” nog opviel door de koerswijziging naar een opgewektere en vollere sound, blijft nieuwe single “Seasons Change” echter hangen in onverschilligheid.

Veelbelovend beginnen doet “Seasons Change” nochtans zeker met die fluwelen stem van MorMor, ondersteund door een tof gitaarriffje en wat upbeat drums. Helaas evolueert het nummer daarna niet echt meer. Hij voegt geen verdere interessante elementen toe aan het nummer, zoals een mooie zanglijn of juist een funky gitaarlijntje. Verder dan wat gefluisterde vocale uithalen komt de indiepopzanger niet, waardoor de Canadees al vrij snel onze aandacht verliest. Kortom, met “Seasons Change” voegt MorMor eigenlijk niets noemenswaardigs toe aan zijn kleine discografie. We hopen dat hij de volgende keer wat overtuigender uit de hoek komt, zoals hij al deed met “Heaven’s Only Wishful” of “Far Apart”, want de jongeman heeft immers heel wat potentie.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor - "Far Apart"

De Canadees MorMor volgen we al een tijdje, maar na zijn single “Don’t Cry” uit 2020 werd het opvallend stil rond hem….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor - "Don't Cry"

MorMor verklapte aan het begin van deze maand dat er nieuwe muziek van hem zat aan te komen en hij houdt zich…
InstagramUitgelicht

33 leuke ep's uit 2019

Ep’s zijn voor een band vaak een voorbode voor wat nog komen zal. Meestal bewijzen ze met deze korte cd’s dat ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.