Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor – “Far Apart”

De Canadees MorMor volgen we al een tijdje, maar na zijn single “Don’t Cry” uit 2020 werd het opvallend stil rond hem. Met zijn zeemzoete indiepop veroverde hij een aantal jaar geleden nog menige harten en groeide hij zelfs uit tot een kleine hype. Vooral zijn single “Heaven’s Only Wishful” maakte een blijvende indruk en heeft intussen al een kleine twintig miljoen streams op Spotfiy verzameld. Na een kleine time-out waarin hij zich muzikaal nog eens verder ontplooide, lijkt MorMor nu klaar om zijn creaties met de wereld te delen. De aanvang geeft hij met “Far Apart”, een verrassend zomers nummer waarop de Canadees iets minder intiem uit de verf komt.

MorMor waagt zich met “Far Apart” aan iets nieuws en toch is hij erin geslaagd om zijn eigenheid te behouden. Dat heeft hij enerzijds aan zijn markant stemgeluid te danken dat je uit de duizenden herkent en anderzijds aan de streepjes melancholie die de melodie sieren. Wat er wel is verandert, is de instrumentatie die op “Far Apart” iets opgewekter en levendiger overkomt dan we van hem gewend zijn. Het contrast tussen zijn tedere stemgeluid en het iets vollere instrumentarium is in het begin wel wat wennen, maar dat is gelukkig maar van korte duur. Een iets andere terugkeer dan we hadden verwacht, maar daarom een niet minder goede.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1675 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor - "Seasons Change"

De Canadese MorMor is al enkele jaren bezig met zijn weg te banen door de indiepopwereld, met als vaste recepten zijn unieke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MorMor - "Don't Cry"

MorMor verklapte aan het begin van deze maand dat er nieuwe muziek van hem zat aan te komen en hij houdt zich…
InstagramUitgelicht

33 leuke ep's uit 2019

Ep’s zijn voor een band vaak een voorbode voor wat nog komen zal. Meestal bewijzen ze met deze korte cd’s dat ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.