Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Phoebe Go – “Hey”

© Joey Clough

Als jonge tiener maakte Phoebe Go al furore met haar highschoolband Snakadaktal, waarmee ze haar eerste stappen in de muziekindustrie zette. Inmiddels zijn we tien jaar later en lanceerde ze nog maar recent haar soloproject. De reacties op haar eerste twee nummers “The Kid” en “We Don’t Talk” waren unaniem: de zangeres heeft een gouden toekomst en betovert met gemak alle zielen door haar prachtige melodieën en teksten. Eind deze week mag ze bijgevolg op de Australische tour van Hatchie het voorprogramma voorzien. Vooraleer ze echter door haar thuisland trekt, brengt ze nog een single uit met ander mooi nieuws.

“Hey” is de derde single van haar aankomende debuutep Player en is de volgende slimme zet van de zangeres. De sfeer van het nieuwe nummer past perfect in het rijtje bij hetgeen we al van haar hoorden, maar klinkt ook een tikkeltje anders. Op de ontroerende single probeert Phoebe het plotse overlijden van haar jongere neef een plek te geven en vormt ze haar rouw om tot een mooi eerbetoon. Onze haren staan bij elke luisterbeurt in ieder geval kaarsrecht, want de pure emotie zoals we die in “Hey” krijgen, horen we niet meer al te vaak. Phoebe Go is wederom een toffe ontdekking die met haar singer-songwriter pop de juiste snaar weet te raken.

Op 28 oktober verschijnt Player, de debuutep van Phoebe Go.

Facebook / Instagram / Twitter 

1855 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Leffingeleuren 2023 (Festivaldag 2): Van het blauwe donker naar het gele licht

De tweede dag van een festival is altijd een beetje sleuren, al had Leffingeleuren geluk dat de zon meteen aan het schijnen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

King Hannah, bar italia, DEADLETTER en meer voor Leffingeleuren 2023

We hebben er dit jaar heel lang op moeten wachten, maar geduld wordt zoals steeds beloond. De eerste vijftien namen voor Leffingeleuren,…
LiveRecensies

Motel Mozaïque (Dag 2): Verwondering afgewisseld met teleurstelling

De tweede dag van Motel Mozaïque was de eerste volle festivaldag in Rotterdam, wat betekende dat we al relatief vroeg op pad…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.