Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kali – “Wet”

Samen met haar vader maakte de toen 12-jarige Kali een overeenkomst: indien ze een aantal liedjes schreef zou ze de kamer die ze deelde met haar broer mogen inruilen voor eentje van zichzelf. Het resultaat was niet enkel een nieuwe slaapkamer, maar ook de start van een groeiend repertoire en haar liefde voor rap. Met haar virale hit “Do A Bitch” legde ze de fundamenten voor andere songs zoals “MMM MMM” en “EAT IT UP” waarin zelfvertrouwen en seksualiteit centraal stonden. Ook al is dit tegenwoordig een veelvoorkomend thema, toch heeft Kali een unieke stijl waardoor vergelijken met andere vrouwelijke rappers nogal moeilijk wordt.

Op haar nieuwste “Wet” laat Kali slechts weinig aan de verbeelding over, want ondersteund door trapachtige beats brengt ze een ode aan haar intiemste delen. Door er subtiele pianoklanken aan toe te voegen brengt ze dit liedje naar een hoger niveau en wordt de drang naar twerken steeds groter. Net als de meest verslavende drug waant dit nummer zich snel een weg naar ons hoofd waardoor we er niet genoeg van kunnen krijgen. Zelfs voor de meest preutse personen op deze aardbol blijkt stilzitten geen optie te zijn. Met een beetje geluk horen we in de toekomst nog meer van deze talentvolle artieste.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wet - "Where Did the Day Go"

Vorig jaar maakte de indiepopgroep Wet na een afwezigheid van zo’n drie jaar zijn terugkeer in het muzikale speelveld met het album…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wet - "Bound" (feat. Blood Orange)

Het duurde even, maar eindelijk is het zover: Wet gaat een nieuw album uitbrengen. Hun laatste langspeler is alweer van 2018 geleden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wet - "Larabar"

Waar haal je de dag van vandaag inspiratie voor liedjes zonder voor de duizendste maal in clichés te vallen als eeuwige liefde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.