Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wet – “Bound” (feat. Blood Orange)

©Chris Maggio

Het duurde even, maar eindelijk is het zover: Wet gaat een nieuw album uitbrengen. Hun laatste langspeler is alweer van 2018 geleden, en kreeg de naam Still Run. De opvolger van deze plaat komt er al snel aan: 22 oktober is het zo ver. Vanaf dan valt Letter Blue te beluisteren. Het wordt het derde album van de band. De indie-pop groep heeft voor Letter Blue een aantal zaken veranderd. Zo maken ze een terugkeer naar een onafhankelijk label, en keert gitarist Marty Sulkow terug vier jaar nadat hij de band verliet. De Amerikanen zijn een kei in het combineren van genres, hun muziek mengt onder andere r&b, elektronische muziek, rock en pop. Bij de voorsmaakjes van het aanstaande album kregen we “Bound” te horen.

“Bound” is de vijfde single van het album die door de band werd gedeeld. Op het nummer horen we niet alleen Wet, maar ook Blood Orange kreeg de kans om zichzelf te bewijzen. Die laatste kennen we al van zijn nummer “Chewing Gum” met onder andere A$ap Rocky als feature, en zijn hit “Charcoal Baby”. Wie goed luistert, hoort hem af en toe stilletjes op de achtergrond, een volledige verse was hem jammer genoeg niet gegund. Toch brengt het net dat tikkeltje extra in het nummer. De groovy synths gaan hand in hand met de fluisterende vocals van zangeres Kelly Zutrau. Het lijkt wel een soort liftmuziekje, op een leuke manier dan wel: “Bound” is overduidelijk r&b-getint, wat ervoor zorgt dat het niet de saaie kant opgaat! Ondanks dat er al enkele nummers van Wets aanstaande album op ons werden losgelaten, blijft het uitkijken naar Letter Blue.

Wet: Facebook / Instagram / Website

Blood Orange: Facebook / Instagram / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

106 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singles

Nieuwe single Wet - "Where Did the Day Go"

Vorig jaar maakte de indiepopgroep Wet na een afwezigheid van zo’n drie jaar zijn terugkeer in het muzikale speelveld met het album…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wet - "Larabar"

Waar haal je de dag van vandaag inspiratie voor liedjes zonder voor de duizendste maal in clichés te vallen als eeuwige liefde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TURNSTILE - "ALIEN LOVE CALL" (feat. Blood Orange)

We hebben even op de terugkeer van TURNSTILE moeten wachten, maar de laatste maanden waren ze overal te vinden. Er was de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.