Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julien Chang – “Time and Place”

© Layla Ku

Twee jaar geleden verscheen vanuit het niets plots de negentienjarige Julien Chang met zijn prachtige debuutalbum Jules. De muziekpers verbaasde zich collectief over het talent van de jongeman uit Baltimore, die de volledige plaat zelf schreef, opnam en produceerde. Na de bijbehorende tour hield hij zich wat op de achtergrond, maar nu is hij nu dus terug met een tweede plaat onder de arm. Die noemt THE SALE, komt op 4 november uit, en zal naast leadsingle “Marmalade” dus ook “Time and Place” bevatten. 

Maar waar “Marmalade” iets meer upbeat was, is de tweede single opvallend intiemer. Nadat sierlijke strijkers het nummer openen, krijgen we een zachte gitaar te horen die Changs zachte stem begeleidt. Terwijl die zingt over de rol van tijd en plaats in een relatie, nemen een gitaarloopje en strijkers het nummer over, waarmee “Time and Place” wondermooi eindigt. 

Met “Time and Place” levert Julien Chang ons zo een mooie tweede teaser af, die ons doet uitkijken naar de opvolger van Jules, THE SALE.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julien Chang - "Snakebit"

Net zoals de herfst, is ook Julien Chang terug, maar hij dan met zijn tweede album THE SALE onder de arm. Daarvoor…
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Two Door Cinema Club - Keep On Smiling (★★★½): De reis is beter dan de bestemming

Even beginnen met een waarheid die ons doet beseffen dat we ouder worden: Two Door Cinema Club werd vijftien jaar geleden opgericht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.