Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sunfruits – “Made To Love”

© Liam Brownlie

Het maakt vaak niet eens uit over welk genre we het hebben, want als er nieuwe muziek uit Australië weerklinkt, dan zit daar altijd een bepaalde groove in. Dat is natuurlijk ook het geval bij de psychedelische bende van Sunfruits. Het vijftal verdween een tijdje van de radar, maar duikt nu plots weer terug op met nieuw materiaal. Of er effectief een nieuw project aan zit te komen, is vooralsnog onduidelijk, maar met “Made To Love” slaat Sunfruits wel een nieuwe alsook veelbelovende weg in.

Een dikke twee minuten, langer duurt de nieuwste creatie van de band uit Melbourne niet. Geen tijd om rond de pot te draaien dus, maar ook dat wordt al snel duidelijk. Met een stevige introductie zit het tempo meteen goed, waarna stilstaan niet meer tot de opties behoort. Een stevige gitaar zorgt voor de grooves, terwijl de drums en percussie het tempo alleen maar meer de hoogte in lijken te jagen. Doe daar nog eens bij dat de samenzang tussen frontvrouw en -man het nummer een extra dimensie geeft, en voor je het weet sta je met je blote voeten te dansen in het zand. Sunfruits doet zijn naam met andere woorden weer alle eer aan, waardoor de band nog meer liefde en energie uitstraalt dan voordien.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1889 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Leffingeleuren 2023 (Festivaldag 3): Het einde van de festivalzomer 2023

De laatste dag van Leffingeleuren begon onder grijze wolken, maar uiteindelijk kwam de zon erdoor waardoor iedereen toch met een grote glimlach…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

King Hannah, bar italia, DEADLETTER en meer voor Leffingeleuren 2023

We hebben er dit jaar heel lang op moeten wachten, maar geduld wordt zoals steeds beloond. De eerste vijftien namen voor Leffingeleuren,…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.