Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Huub Prins – “Speciaal Voor Mij”

Huub Prins kwam nog niet zo lang geleden ons Belgenlandje jolig binnengehuppeld, hand in hand met de drie emmerhoofden van Borokov Borokov. “Moeilijke Tijden” gaf ons de hoop dat alles goedkomt en dit niet alleen met de Nederlandstalige deuntjes. Elias Elgersma, want zo gaat deze toekomstige vorst door het leven, is ook bekend van The Homesick, maar maakt solo dus muziek in eigen taal met verscheidene thematieken. Zelden is hij bang om zichzelf onder de loep te nemen, wat al te horen was op het eerder dit jaar uitgekomen Hoofdpersoon.

“Speciaal Voor Mij” ligt dan ook in de lijn met dit voorgaande. Borokov Borokov-esque beats begeleiden een mijmering die doet denken aan de manier waarop Willy Organ zichzelf bezingt. Hij spreekt over de manier waarop blijven vastklampen aan een vastgelopen relatie niet enkel moeilijk, maar ook zelfdestructief kan zijn. “Een stap opzij voor wat het waard is. Soms is volharding toch zo gênant” klinkt het. Met deze pijnlijke realisatie verpakt in een verslavend nummer bewijst Prins zijn titel van troonopvolger waardig te zijn. Dat doet hij nu ook live op tour in Frankrijk met niemand minder dan de jongens van Borokov Borokov zelve.

Instagram

Related posts
InstagramLiveRecensies

Left of the Dial 2023 (Festivaldag 2): Rotterdam in de mix

Na regen kwam gisteren in Rotterdam jammer genoeg geen zonneschijn, al deerde dat de pret op de tweede dag van Left of…
LiveRecensies

Borokov Borokov @ De Studio: Dansende mensen

Borokov Borokov bracht twee weken geleden POTATATO uit, zijn nieuwste album op een nieuw label (Magnetron Music). Voor het eerst in het…
AlbumsRecensies

Borokov Borokov - POTATATO (★★★½): De gevreesde verangelsaksisering

Help! Alles verandert. Zo ook een vaste waarde in het Antwerpse absurdisme: Borokov Borokov. Het project zat niet enkel vast in een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.