Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Huub Prins – “Speciaal Voor Mij”

Huub Prins kwam nog niet zo lang geleden ons Belgenlandje jolig binnengehuppeld, hand in hand met de drie emmerhoofden van Borokov Borokov. “Moeilijke Tijden” gaf ons de hoop dat alles goedkomt en dit niet alleen met de Nederlandstalige deuntjes. Elias Elgersma, want zo gaat deze toekomstige vorst door het leven, is ook bekend van The Homesick, maar maakt solo dus muziek in eigen taal met verscheidene thematieken. Zelden is hij bang om zichzelf onder de loep te nemen, wat al te horen was op het eerder dit jaar uitgekomen Hoofdpersoon.

“Speciaal Voor Mij” ligt dan ook in de lijn met dit voorgaande. Borokov Borokov-esque beats begeleiden een mijmering die doet denken aan de manier waarop Willy Organ zichzelf bezingt. Hij spreekt over de manier waarop blijven vastklampen aan een vastgelopen relatie niet enkel moeilijk, maar ook zelfdestructief kan zijn. “Een stap opzij voor wat het waard is. Soms is volharding toch zo gênant” klinkt het. Met deze pijnlijke realisatie verpakt in een verslavend nummer bewijst Prins zijn titel van troonopvolger waardig te zijn. Dat doet hij nu ook live op tour in Frankrijk met niemand minder dan de jongens van Borokov Borokov zelve.

Instagram

Related posts
LiveRecensies

BODEGA @ Trix (Bar): Eclectische eenvoud troef

Door verstomming worden we acuut geslagen bij het binnentreden van de Trix. Amper veertig man staat er te wachten op een van…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Borokov Borokov - De Verkeerde Fout (★★★★): Een meesterlijke aprilvis

Al enkele jaren vragen we ons af of Borokov Borokov nu een grap is of niet. Het probleem is echter, hoe meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov - "Moeilijke Tijden" (feat. Huub Prins)

Elke keer als we vol verwachting het nieuwste liedje van Borokov Borokov aanzetten, worden we in onverwachte hoeken gestuurd. Het Antwerpse trio…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.