Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dea Matrona – “So Damn Dangerous”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Dea Matrona doet misschien wel een belletje rinkelen bij wie dit jaar naar Rock Werchter ging. De band stond er namelijk op The Slope en bracht ons daar een aangename maar korte show. In tegenstelling tot andere van hun optredens gingen ze op Werchter wel volop voor eigen nummers, nadat ze in hun eigen land furore maakten met covers van onder meer Rory Gallagher en Fleetwood Mac. Die covers kregen trouwens vorm op de straten van Dublin, waar de band geregeld optrad.

“So Damn Dangerous” opent met een fuzzy bass en even later komen daar enkele leuke bluesrocklicks bij. Zoals we van de jongedames gewend zijn, is de zang mooi verzorgd, al zou het niet slecht zijn mocht er wat meer panache inzitten. Gelukkig compenseren de instrumenten daar wel mooi voor. Hier en daar horen we eens een gitaar lekker scheuren en ook de drumfills passen perfect bij het nummer. We hadden wel nog gehoopt op een uitbarsting op het einde maar die bleef helaas uit. “So Damn Dangerous” is een leuke single die hier en daar net te braaf is om ons volledig mee te krijgen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 3): Het rijk der tieneridolen

Op de derde dag van Rock Werchter stonden pop en elektronische muziek centraal. Met headliners Imagine Dragons en Twenty One Pilots had…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.