Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen – “Beach House”

© CPU – Jan Van Hecke

De tijd dat dolverliefde tieners naar Carly Rae Jepsen wilden bellen, is ondertussen al lang gepasseerd. Gigahit “Call Me Maybe” was niet alleen goed voor de doorbraak van de Canadese, maar zorgde er voor dat ze door velen ook als one hit wonder werd bestempeld. In de periode na die hit volgden onder andere nog “Good Times” en “I Really Like You”, maar de meerderheid van de mensen zullen deze wellicht al weer vergeten zijn. De liedjes en albums die daarop volgden, werden dan nog minder warm onthaald en zo verdween Carly Rae Jepsen uit de spotlight. In 2019 en 2020 bracht ze nog een album en de b-sides daarvan uit en eerder dit jaar keerde ze terug met “Western Wind”.

“Beach House” is geen ode aan de gelijknamige band, maar is desondanks wel een leuk, zomers liedje. De achtergrondzangers doen vermoeden dat het om een duet gaat, maar niets is minder waar. Als je je ogen sluit, zie je wel meteen een drietal surferboys die zich in een strandhuis rond de zangeres begeven om haar te proberen verleiden, maar ze laat zich niet meteen doen, want Carly Rae Jepsen brengt hier een heerlijke attitude met zich mee. Dat samen met de vrolijke muziek maakt er een feelgood-nummer van dat wel nog eens zou kunnen aanslaan bij een terug iets groter publiek. “Beach House” is dus zonder twijfel een fijne popsingle.

Op 21 oktober verschijnt The Loneliest Time, het nieuwe album van Carly Rae Jepsen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

917 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 2): Weinig geheimen, weinig verrassingen

We mogen weer! Dat was het overheersende gevoel op de eerste festivaldag van Best Kept Secret. Het vernieuwde terrein was nog even…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 1): Emotionele rollercoaster

Zoals bij ieder festival deze zomer was het ook bij Primavera Sound twee jaar geleden dat ze nog eens van jetje konden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.