Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen – “Beach House”

© CPU – Jan Van Hecke

De tijd dat dolverliefde tieners naar Carly Rae Jepsen wilden bellen, is ondertussen al lang gepasseerd. Gigahit “Call Me Maybe” was niet alleen goed voor de doorbraak van de Canadese, maar zorgde er voor dat ze door velen ook als one hit wonder werd bestempeld. In de periode na die hit volgden onder andere nog “Good Times” en “I Really Like You”, maar de meerderheid van de mensen zullen deze wellicht al weer vergeten zijn. De liedjes en albums die daarop volgden, werden dan nog minder warm onthaald en zo verdween Carly Rae Jepsen uit de spotlight. In 2019 en 2020 bracht ze nog een album en de b-sides daarvan uit en eerder dit jaar keerde ze terug met “Western Wind”.

“Beach House” is geen ode aan de gelijknamige band, maar is desondanks wel een leuk, zomers liedje. De achtergrondzangers doen vermoeden dat het om een duet gaat, maar niets is minder waar. Als je je ogen sluit, zie je wel meteen een drietal surferboys die zich in een strandhuis rond de zangeres begeven om haar te proberen verleiden, maar ze laat zich niet meteen doen, want Carly Rae Jepsen brengt hier een heerlijke attitude met zich mee. Dat samen met de vrolijke muziek maakt er een feelgood-nummer van dat wel nog eens zou kunnen aanslaan bij een terug iets groter publiek. “Beach House” is dus zonder twijfel een fijne popsingle.

Op 21 oktober verschijnt The Loneliest Time, het nieuwe album van Carly Rae Jepsen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

951 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Carly Rae Jepsen - The Loneliest Time (★★½): Alsof de tijd is blijven stilstaan

Carly Rae Jepsen wordt door velen omschreven als het ideale voorbeeld van een onehitwonder, maar die oneervolle titel is in het geval…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen - "The Loneliest Time" (feat. Rufus Wainwright)

Carly Rae Jepsen kennen heel wat mensen natuurlijk als dat meisje van “Call Me Maybe”, maar inmiddels is ze een volwassen dame….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen – “Talking to Yourself”

Carly Rae Jepsen wist de voorbije zomer in de Barn van Rock Werchter te bewijzen meer te zijn dan het Canadese zangeresje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.