Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single flowerovlove – “Get With You”

De talentenstroom vanuit het Verenigd Koninkrijk lijkt maar niet te kalmeren, en nog opvallender: de nieuwe artiesten die met degelijke muziek komen, worden alsmaar jonger. Zo kwam onlangs flowerovlove op onze radar, het muzikale project van de zeventienjarige(!) Joyce Cisse. De Londense met roots in Ivoorkust bracht in haar jonge carrière zelfs al een debuut-ep uit, maar lijkt dus van geen ophouden te weten. De singles verschenen de afgelopen twee jaar al aan de lopende band, met nu dus “Get With You” als nieuw hoogtepuntje.

Een nummer van een zeventienjarige zou je met een normale gedachtengang misschien niet meteen omschrijven als cool, maar dan heb je dus nog nooit naar flowerovlove geluisterd. Een psychedelisch gitaartje zorgt voor een interessante intro, waarna de sfeer meteen lekker zomers kleurt. Een zwoele baslijn neemt je mee richting de dansvloer, terwijl de Britse zelf zorgt voor de finishing touch. Een ideale mix dus, want “Get With You” is ongetwijfeld een van de sterkere nummers die we deze zomer al hoorden. Leuk, dromerig en dansbaar: flowerovlove is bij deze een naam om in de gaten te houden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1400 posts

About author
't is oke.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.