Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dora Jar – “Bumblebee”

© CPU – Jan Van Hecke

Op een dag waarop Beyoncé een nieuw album dropt, is het voor heel wat artiesten moeilijk om de aandacht naar zich toe te trekken. Toch is het ook deze week weer de moeite waard om even verder in de releaselijstjes te duiken. Op de eerste editie van CORE festival wist Dora Jar ons te verrassen met een ontwapenende en verfrissende set. De Amerikaanse doet wellicht nog geen belletje rinkelen, maar ze mag Billie Eilish alvast tot haar fans rekenen en dan weet je meteen dat ook wij de artieste in de gaten houden. “Bumblebee” is de nieuwste single van Dora Jar en is ondanks de schattige titel duidelijk meer dan een lieflijk liedje.

“Bumblebee” is schattig en bij momenten behoorlijk chaotisch. Muzikaal lijken de lagen soms in elkaar over te vloeien, waardoor we niet helemaal weten wat we allemaal horen. Het doet een beetje denken aan die cocktail die je beste vriend voor je mixte en waarvan je de ingrediënten niet mag weten. Al snel blijkt de song minstens zo aanstekelijk en dromen we van een zomer die nooit tot een einde komt. ‘I’m in love with everyone’, klinkt het en dat mag dan misschien iets te optimistisch zijn, we begrijpen het wel. Dora Jar maakt een feelgood nummer dat misschien niet het meest vernieuwende is dat we ooit hoorden, maar wel gauw in je hoofd blijft hangen. Perfect voor een namiddag bij het zwembad of om de eerste danspasjes van de avond op te zetten. Zoals verwacht weet Dora Jar ons dus te overtuigen met een fris liedje waarvoor we maar al te graag ons bed uit komen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Billie Eilish - "TV" & "The 30th"

Nieuwe muziek uitbrengen zonder daar maar enige indicatie voor te geven; het is alleen weggelegd voor de allergrootste. Dat Billie Eilish daar…
LiveRecensies

Billie Eilish @ Sportpaleis: Zingen en zweten

In 2015 schreef Dansende Beren voor het eerst over Billie Eilish. ‘Ze kan gerust aanschuiven in het rijtje altpopsterren die met een…
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Dag 1): Genot voor oor en oog

Wat gebeurt er als de twee grootste festivalmerken van België (Rock Werchter en Tomorrowland) gezamenlijke dingen doen? Wel, het antwoord op deze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.