Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dora Jar – “Bumblebee”

© CPU – Jan Van Hecke

Op een dag waarop Beyoncé een nieuw album dropt, is het voor heel wat artiesten moeilijk om de aandacht naar zich toe te trekken. Toch is het ook deze week weer de moeite waard om even verder in de releaselijstjes te duiken. Op de eerste editie van CORE festival wist Dora Jar ons te verrassen met een ontwapenende en verfrissende set. De Amerikaanse doet wellicht nog geen belletje rinkelen, maar ze mag Billie Eilish alvast tot haar fans rekenen en dan weet je meteen dat ook wij de artieste in de gaten houden. “Bumblebee” is de nieuwste single van Dora Jar en is ondanks de schattige titel duidelijk meer dan een lieflijk liedje.

“Bumblebee” is schattig en bij momenten behoorlijk chaotisch. Muzikaal lijken de lagen soms in elkaar over te vloeien, waardoor we niet helemaal weten wat we allemaal horen. Het doet een beetje denken aan die cocktail die je beste vriend voor je mixte en waarvan je de ingrediënten niet mag weten. Al snel blijkt de song minstens zo aanstekelijk en dromen we van een zomer die nooit tot een einde komt. ‘I’m in love with everyone’, klinkt het en dat mag dan misschien iets te optimistisch zijn, we begrijpen het wel. Dora Jar maakt een feelgood nummer dat misschien niet het meest vernieuwende is dat we ooit hoorden, maar wel gauw in je hoofd blijft hangen. Perfect voor een namiddag bij het zwembad of om de eerste danspasjes van de avond op te zetten. Zoals verwacht weet Dora Jar ons dus te overtuigen met een fris liedje waarvoor we maar al te graag ons bed uit komen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Labrinth - Ends & Begins (★★): Van een mooi bord kun je niet eten

In het afgelopen decennium is Labrinth stilletjes maar zeker uitgegroeid tot een van de meest geprezen en belangrijkste muzikanten van het hedendaagse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Labrinth - "Never Felt So Alone" (feat. Billie Eilish)

De allergrootste hits van Labrinth lagen tot voor kort een dikke vijf jaar achter ons, maar sinds enige tijd is de Britse…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.