Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree – “Placeholder”

De tijden waarin Oliver Tree echt grappig was, lijken tegenwoordig definitief in het verleden te liggen. En dus moet de man een nieuwe manier vinden om op te vallen. Dat deed hij begin dit jaar door de gekende bombast de rug toe te keren en met Cowboy Tears een countryalbum te maken. Daarmee sloeg hij de bal volledig mis, maar om die flop te counteren is de man nu alweer terug. Hij is nu namelijk bezig met het maken van een deluxeversie van die laatste langspeler, Cowboy Tears: Drown the World in a Swimming Pool of Sorrow, waaruit we een tijdje geleden al “I Hate You” te horen kregen. Daar komt met “Placeholder” vandaag een tweede single bij.

Op zijn nieuwe nummers heeft Tree de country gelukkig alweer vaarwel gezegd en gaat hij weer voluit voor de bombast. Echt goeie muziek levert dat weliswaar niet op, maar voor zijn doelpubliek maakt dat weinig uit. Op “Placeholder” lijkt de man ook voluit te gaan voor de poppunkhype, waardoor het nummer op zich wel eens een (TikTok-)hitje zou kunnen worden. Met de gekende gitaarriff, strakke drumlijn en de herkenbare manier van praatzingen die de Amerikaan al een tijdje hanteert, past de single eigenlijk perfect binnen de discografie van de man. Niet per se een fantastisch nummer dus, maar wel een van de betere op zijn palmares.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1750 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KSI – “Voices” (feat. Oliver Tree)

KSIOlajideBT: het is geen automatische suggestie voor een wachtwoord, maar de naam waarmee rapper KSI zijn carrière van start ging als YouTuber….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree - "I Hate You"

Sinds Oliver Tree muziek maakt, heeft hij de aandacht meerdere malen naar zich toe weten te trekken. In het begin was dat…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oliver Tree - Cowboy Tears (★★): Niet zo Wilde Westen

Het verhaal van Oliver Tree is, in tegenstelling tot wat hij ons in het verleden al enkele keren probeerde te doen geloven,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.