Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FINNEAS – “Mona Lisa, Mona Lisa”

Soms vraagt een mens zich af waar Finneas O’Connell nog de tijd vindt om te slapen. De oudere broer van Billie Eilish is net terug thuis van het Amerikaanse en Europese gedeelte van de Happier Than Ever-tour, maar moet zich stilletjes aan al beginnen klaarmaken voor de shows in Azië en Oceanië. Toch vond hij in de tussentijd nog de gelegenheid om nieuwe solomuziek, samen met zijn zus maakte hij recent bijvoorbeeld ook nog het nog te verschijnen “TV”, te maken, want enkele maanden na Naked” brengt de man nu met “Mona Lisa, Mona Lisa” weer een nieuwe single uit.

De nieuwste creatie van FINNEAS duurt uiteindelijk niet eens drie minuten, maar op die tijd weet de man ons wel helemaal te overtuigen. Het nummer past perfect binnen zijn discografie, want zo rustig het begint, zo groots eindigt het. De Amerikaan steekt dus van wal met een gitaar en een drum, al krijgen die al snel een ruiger randje. Ook het boostereffect op zijn stem zorgt voor een grootsere impact, waardoor “Mona Lisa, Mona Lisa” redelijk stevig binnenkomt. ‘She could be the Mona Lisa if the Mona Lisa had a prettier face / This could be heaven if heaven was an actual place’, klinkt het diep voordat hij de gitaren nog eens laat scheuren. Ja, ook solo weet Finneas O’Connell hoe hij een goed nummer moet maken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1967 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Billie Eilish @ Pukkelpop 2023: Billie-mania!

Het was gisteren al de hele dag over koppen lopen aan het hoofdpodium en daar kan maar een schuldige voor aangewezen worden:…
AlbumsRecensies

Lizzy McAlpine - five seconds flat (★★★½): De vertrouwelijke niche ontgroeid

Huidige sociale media kunnen een vloek zijn, maar voor Lizzy McAlpine bracht het voorlopig alleen maar voordelen met zich mee. De 22-jarige…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FINNEAS - "Naked"

We kennen FINNEAS al langer als songwriter, producer en broer van wereldster Billie Eilish, maar ook met zijn eigen muziek drukt de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.