Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boston Manor – “Passenger”

© CPU – Cédric Depraetere

Boston Manor heeft een uiterst drukke maand achter de rug. De Britten speelden in juni maar liefst twintig concerten in heel Europa waaronder ook twee keer in ons Belgenland met gesmaakte passages op Graspop Metal Meeting en samen met Neck Deep in de Zappa in Antwerpen. Nu de tourstorm wat is gaan liggen kan de band zich even focussen op het uitbrengen van nieuwe muziek, want de band zit nu al een hele tijd te broeden op een nieuw album. Datura verschijnt op 14 oktober en met “Passenger” krijgen we daar al een tweede voorbode uit te horen.

Boston Manor lijkt met elke nieuwe plaat zich steeds meer te oriënteren naar een groter publiek zoals dat eerder ook al Bring Me The Horizon en Architects met succes deden. Hun eigenheid mag dan wel wat verloren zijn gegaan, maar met nummers als “Passenger” hebben ze wel het ideale materiaal om zich in de harten van nog meer fans te spelen. Het catchy refrein speelt daarin een zeer centrale rol en is het kloppende hart van “Passenger” waar alles naartoe bouwt. In de strofes blijft de band jammer genoeg wel net iets te vlak en te voorspelbaar om van een voltreffer te kunnen spreken. Boston Manor kan beter dan wat ze op “Passenger” laten horen. En dat “Radioactive“-kopietje in de pre-chorus hadden ze beter ook achterwege gelaten.

Op maandag 24 oktober staat Boston Manor als voorprogramma van Alexisonfire in de Trix te Antwerpen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

2028 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Live /s Live kondigt Sheryl Crow, Passenger en meer aan!

Live /s Live is een relatief nieuw festival in ons landschap, dat dit jaar voor de derde keer plaatsvindt en dat voor…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jera on Air voegt vierde festivaldag toe met onder andere The Prodigy en Enter Shikari

Als een donderslag bij heldere hemel: zo voegde Jera on Air vandaag uit het niets een vierde dag toe aan zijn festival….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Central Cee - "LET GO"

Er is geen voorbijkomen aan internetfenomeen Central Cee. De Brit die in zijn begindagen nog harde UK Drill maakte, is ondertussen een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.