Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko – “deep in the woods”

Pridemaand afsluiten doen we met een single van niemand minder dan Hayley Kiyoko, die op het internet liefkozend “lesbian Jesus” genoemd wordt. Vandaag brengt ze ons “deep in the woods”, de opvolger van de ultieme zomerplaat “for the girls” die ze amper een maand geleden uitbracht. Een nummer zo snel opvolgen dat op korte tijd veel aandacht kreeg is niet de makkelijkste taak, maar de zangeres waagt zich eraan alsof het niets is. Beide singles zullen op de tracklist staan van haar aanstaande tweede album Panorama. Deze is vernoemd naar een panoramisch uitzicht, iets dat ze ervaarde toen ze eenmaal enkele mentale en fysieke gezondheidsproblemen had overwonnen. We krijgen een verfijnde versie van haar, een tijdperk waarin ze zich veel beter kent.

Waar “for the girls” een heerlijke zomerhit was, is “deep in the woods” eerder een duistere poptraktatie. Hayley’s stem vervaagt voortdurend in een koor van echo’s, wat het sprookjesachtige karakter van het lied alleen maar sterker maakt. De Amerikaanse neemt ons mee het bos in om het verhaal te vertellen van onmiddellijke verbondenheid die je soms voelt, alsof je iemand al eeuwig kent terwijl dat niet het geval is. De zangeres heeft het talent om altijd het gevoel van liefde op een heel accurate manier te laten overkomen, en ook op “deep in the woords” slaagt ze daar weer in. Ondanks de iets diepere betekenis is het een catchy nummer dat nog wel een tijdje in ons hoofd blijft kleven.

Panorama is vanaf 29 juli volledig te beluisteren.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko - "Found My Friends"

Gay icon Hayley Kiyoko verwent haar fans met een nieuwe single. “Found My Friends” is haar eerste release van dit jaar, en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MAX & Hayley Kiyoko - "Missed Calls"

De Amerikaanse popster MAX is op weg om een grote naam te worden, althans daar zijn grote media-outlets als GQ of Bilboard…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko - "she"

Miley Cyrus, Demi Lovato of Selena Gomez behoren tot de grootste tieneridolen van het moment, maar begonnen ooit bij Disney. Hetzelfde geldt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.