Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MAX & Hayley Kiyoko – “Missed Calls”

De Amerikaanse popster MAX is op weg om een grote naam te worden, althans daar zijn grote media-outlets als GQ of Bilboard helemaal zeker van. In 2008 kwam hij voor het eerst in het nieuws doordat hij samen met Madonna model stond voor een grote campagne van Dolce & Gabbana, maar zijn ambities lagen altijd al in de muziek. Nadat hij enkele jaren actief was op de Broadway, schreef hij al muziek voor zichzelf en andere artiesten. Na twee min of meer succesvolle albums komt binnenkort zijn derde studioalbum uit waarmee hij finaal wilt doorbreken.

MAX slaat ditmaal de handen in elkaar met de Amerikaanse zangeres Hayley Kiyoko, die tot de grootste LGBTQ+ popsterren van het moment hoort. Op “Missed Calls” krijgen we doorsnee pop zoals we die al zo vaak en jammer genoeg ook beter gehoord hebben. Het is allemaal te voorspelbaar en te eentonig, waardoor we stilaan het gevoel krijgen dat MAX het succes van anderen wilt evenaren door gelijkaardige kanten op te gaan. Het wiel opnieuw uitvinden is uiteraard moeilijk, maar iets meer tekstuele en muzikale creativiteit zouden hem echt vooruit brengen. “Missed Calls” is vooral een gemiste kans, voor zowel MAX als Hayley.

MAX: Facebook / Instagram / Twitter

Hayley Kiyoko: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1758 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko - "deep in the woods"

Pridemaand afsluiten doen we met een single van niemand minder dan Hayley Kiyoko, die op het internet liefkozend “lesbian Jesus” genoemd wordt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko - "Found My Friends"

Gay icon Hayley Kiyoko verwent haar fans met een nieuwe single. “Found My Friends” is haar eerste release van dit jaar, en…
AlbumsRecensies

MAX – Colour Vision (★★★½): Lichtpunt in het donker

Het magazine GQ gaf hem vorig jaar nog de titel Young Pop-God. Ook Billboard en iHeart merkten hem op. Na een operatie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.