Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko – “Found My Friends”

Gay icon Hayley Kiyoko verwent haar fans met een nieuwe single. “Found My Friends” is haar eerste release van dit jaar, en de dansbare electropop is meteen een schot in de roos. De kersverse dertigjarige is dan ook aan een nieuw decennium begonnen, wat een nieuw hoofdstuk in haar muziek betekent. Dat haar seksualiteit centraal blijft staan, daar moet je niet aan twijfelen. Wel nieuw is dat Hayley zich eindelijk een muzikale identiteit toe-eigent. Ze was er al lang naar op zoek, maar net zoals haar vrienden heeft ze die zopas gevonden.

“Found My Friends” komt binnen met een synthesizer van jewelste. Op het eerste gehoor verwacht je een of ander grauw popnummer, maar daar brengen de opeenvolgende akkoorden al snel verandering in. Het is een feestnummer en dat hoor je duidelijk. Hayley heeft immers haar vrienden gevonden, en daar is ze blij om. Wij eveneens, want “Found My Friends” koestert een mooie boodschap. Het nummer gaat over goed gezelschap en hoe je elkaar nodig hebt om gelukkig te zijn. Toepasselijk tijdens deze aanslepende coronatoestanden, maar bij de lgbtq+-gemeenschap vindt het ongetwijfeld nog meer gehoor. Onze ‘lesbian Jesus’ brengt opnieuw de verlossing, en ze doet het deze keer beter dan ooit tevoren!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko - "deep in the woods"

Pridemaand afsluiten doen we met een single van niemand minder dan Hayley Kiyoko, die op het internet liefkozend “lesbian Jesus” genoemd wordt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MAX & Hayley Kiyoko - "Missed Calls"

De Amerikaanse popster MAX is op weg om een grote naam te worden, althans daar zijn grote media-outlets als GQ of Bilboard…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko - "she"

Miley Cyrus, Demi Lovato of Selena Gomez behoren tot de grootste tieneridolen van het moment, maar begonnen ooit bij Disney. Hetzelfde geldt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.