Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Amanda Tenfjord – “All In”

© Jonathan Vivaas Kise

Het songfestival kan carrières maken en kraken, en in het geval van Amanda Georgiadis Tenfjord gaan we voorlopig uit van het eerste. De 25-jarige Noorse zat ooit samen in het middelbaar met die andere briljant Sigrid (Raabe) en pakte een dikke maand geleden een knappe achtste plaats op het Eurovisiesongfestival in Turijn met het dramatische “Die Together”. Wat later kwam met “Plans” een minstens zo dramatisch nummer uit en dus was het uitkijken naar de weg die Tenfjord zou uitgaan.

Met “All In” lijkt ze minstens op weg naar een heel ander leven. Nadat in Turijn liefdesbreuken nog de rode draad waren, heeft ze nu duidelijk een nieuwe liefde in haar leven. En dus gaat de ondertussen als dokter afgestudeerde Tenfjord “All In”. Haar ietwat lijzige en bezwerende stem is er nog steeds, de toekomst zal uitwijzen of het een rebound of echte liefde blijkt te zijn. Maar een goede popsong is het sowieso. In oktober komt normaliter een album uit, dat ze op 10 februari 2023 in La Madeleine in Brussel ook uitvoerig zal voorstellen aan de Belgische luisteraars.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Amanda Tenfjord - "Plans"

We zijn nog geen week na de finale van het Eurovisiesongfestival of de eerste lading nieuwe singles van enkele deelnemers zien het…
AlbumsRecensies

Skepta - All In (★★½): Zeer wisselvallig project

Skepta mag zichzelf kronen als een van de bekendste rappers van Groot-Brittannië. Binnen het grimegenre heeft hij al even zijn visitekaartje afgegeven,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.