Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop & Ultra Naté – “You’re Free”

Het is 2012 als het op dat moment nog nobele onbekende Icona Pop een gigantische hit scoort met de dan nog even onbekende Charli XCX. “I Love It” bleek dé gigantische doorbraak te worden van die laatste, al leek het meteen ook een niet meer te tippen hoogtepunt voor de rechtmatige eigenaar van het nummer. Dat Icona Pop eigenlijk nooit meer iets noemenswaardig deed, oké “All Night” was nog een hitje, viel dit jaar nog maar eens op toen het duo een 2022-edit van die grote hit uitbracht. Hoe dan ook blijven de dames niet bij de pakken zitten en brengen ze vandaag met “You’re Free” nog eens een eigen nummer.

Hoe het komt dat Icona Pop nooit meer in de hitlijsten geraakt, wordt eigenlijk meteen duidelijk bij het horen van “You’re Free”. De tijd is namelijk blijven stilstaan in 2012 bij de dames, waardoor deze nieuwe single vooral heel passé aanvoelt. Dat betekent uiteindelijk niet dat het een slecht nummer is, maar we hebben dit recept ondertussen al zo vaak door ons strot geramd gekregen, dat het eigenlijk geen deuk meer in een pakje boter kan slaan. De bassen en beats mogen nog zo hard klinken, Icona Pop lijkt bij deze toch definitief een band uit het verleden te zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1757 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop & Yaeger - "Shit We Do For Love"

Als je bekend geraakt door een hit, is het moeilijk om daarna die piek te evenaren. Dat gebeurde ook bij Icona Pop,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop - "Faster"

‘I don’t care, I love it’, met die simpele tekst worden we dankzij Icona Pop en Charli XCX meteen terug gekatapulteerd naar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “I Want You” (feat. Galantis)

Wie Icona Pop zegt, zegt “I Love It”. Die samenwerking met Charli XCX werd een megahit en kwam ondertussen al tien jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.