Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roosbeef – “Arme Slechterik”

Een jaar geleden sloeg Roos Rebergen aan het schrijven. Zegt die naam je niks? Je kent haar misschien beter als frontvrouw van haar soloproject Roosbeef, samen met Pascal Deweze van Sukilove en Tim Van Oosten en Tom Pintens van Het Zesde Metaal. Daarmee speelde ze het afgelopen jaar in de mate van het mogelijke concerten, maar toen dat niet meer lukte kwam de frustratie al snel opzetten. Roos schreef nummers om mee te kunnen optreden en wanneer dat niet lukte kwam dat gevoel maar al te sterk terug. Dat bleek de ideale bron om nieuwe nummers uit te putten. Voeg daar nog de input van Sjoerd Bruil (Millionaire en Dez Mona) bij en je krijgt een veelbelovend recept voor nieuwe muziek.

“Arme Slechterik” gaat over wat de duisternis zo aantrekkelijk maakt en over wat we als mensen te verbergen hebben. Roos belicht onze nieuwsgierigheid naar het geheimzinnige en doet dat op een heel eigenzinnige manier. Op “Arme Slechterik” zijn alle muzikanten perfect in balans. De ritmesectie wordt aangevuld door een dromerige extra gitaar die dat gevoel van duisternis echt wel tastbaar maakt. Wanneer de stem van Rebergen invalt waan je jezelf in de meest mysterieuze krochten van de ziel. Kortom, een klein nummer met een meer dan grootse klank.

Facebook / Website / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single rainbow frog biscuits - "It's All Fake Anyway"

De kans is groot dat rainbow frog biscuits een naam is die onbekend in de oren klinkt. Het alterego van Amber Louise…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie - "girls just wanna have sex"

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.