Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roosbeef – “Arme Slechterik”

Een jaar geleden sloeg Roos Rebergen aan het schrijven. Zegt die naam je niks? Je kent haar misschien beter als frontvrouw van haar soloproject Roosbeef, samen met Pascal Deweze van Sukilove en Tim Van Oosten en Tom Pintens van Het Zesde Metaal. Daarmee speelde ze het afgelopen jaar in de mate van het mogelijke concerten, maar toen dat niet meer lukte kwam de frustratie al snel opzetten. Roos schreef nummers om mee te kunnen optreden en wanneer dat niet lukte kwam dat gevoel maar al te sterk terug. Dat bleek de ideale bron om nieuwe nummers uit te putten. Voeg daar nog de input van Sjoerd Bruil (Millionaire en Dez Mona) bij en je krijgt een veelbelovend recept voor nieuwe muziek.

“Arme Slechterik” gaat over wat de duisternis zo aantrekkelijk maakt en over wat we als mensen te verbergen hebben. Roos belicht onze nieuwsgierigheid naar het geheimzinnige en doet dat op een heel eigenzinnige manier. Op “Arme Slechterik” zijn alle muzikanten perfect in balans. De ritmesectie wordt aangevuld door een dromerige extra gitaar die dat gevoel van duisternis echt wel tastbaar maakt. Wanneer de stem van Rebergen invalt waan je jezelf in de meest mysterieuze krochten van de ziel. Kortom, een klein nummer met een meer dan grootse klank.

Facebook / Website / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Not Just A Girl"

Sommige artiesten hoeven niet meer te bewijzen waartoe ze in staat zijn omdat ze al zoveel bereikt hebben. De Canadese singer-songwriter Shania…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dez Mona - "Fresh Water"

Dez Mona brengt geen verse honing, maar vers water. Sinds vandaag is hun nieuwe track “Fresh Water” overal te beluisteren. Het nummer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Chip - "Eleanor"

Nadat hun eerste voorproefje in de vorm van “Down” ons deed watertanden naar meer, is het tijd voor een nieuwe single uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.