Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single VTSS – “Make You Scream”

Martyna Maya, oftewel VTSS, is al enkele jaren een gevestigde waarde binnen de Poolse underground technoscene. Ze heeft reeds talloze stevige nummers op haar naam staan, waarmee ze elke rave weet te verslinden. Oorspronkelijk was ze kind aan huis bij de legendarische Brutaz feestjes in Warschau, maar ondertussen speelt ze in allerlei wereldberoemde clubs zoals Berghain te Berlijn. Zelf kondigde de artieste een nieuw tijdperk aan op sociale media, waarbij ze liet weten getekend te zijn bij het platenlabel Ninja Tune, waar onder andere bekende artiesten als Bonobo en Peggy Gou ook onder contract liggen. Met “Make You Scream” komt dan ook meteen haar eerste single onder dit platenlabel uit.

“Make You Scream” is een catchy nummer met verschillende invloeden, waarmee buiten de lijntjes van het genre techno gekleurd wordt. De single past mooi binnen een recente beweging waarbij artiesten durven te experimenteren met geluid voorbij de grenzen van het genre. De stevige beat zorgt ervoor dat het geheel zeer dansbaar blijft. VTSS lijkt hiermee een poging te doen zich meer als mainstream popartiest te profileren en als je het ons vraagt, zou dit haar zomaar eens kunnen lukken. Wij beschrijven deze single alvast als perfect om je zomerafspeellijst net wat pittiger te maken.

Waar deze single toe zal leiden, valt nog even af te wachten, alhoewel een album in samenwerking met platenlabel Ninja Tune niet ondenkbaar is. Op een bezoek aan België van de artieste zullen we ook nog even moeten wachten.

Facebook / Instagram / Bandcamp

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult verder aan met 2manydjs, Tom Odell, Jessie Ware en meer!

Woensdag elf uur; dat betekent de laatste tijd telkens weer: een verse lading Pukkelpopnamen. En ook deze week dropt de organisatie een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.