FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Herk vervolledigt line-up met Praga Khan, Danko Jones, DIRK. en 19 andere namen

© CPU – Cédric Depraetere

Rock Herk loste een tijdje geleden een heleboel namen voor hun tweedaags festival in juli. De affiche was meteen drukbezet met nationale headliners dEUS en Noordkaap en internationaler geweld Mogwai en The Vaccines. Met het gros van de tickets de deur uit maakt Rock Herk nu de laatste 22 namen bekend. De opvallendste daartussen is Praga Khan. De danceact van Maurice Engelen speelt op Rock Herk een van zijn allerlaatste shows. Meer elektronische muziek is er met CJ Bolland, John NosedaDTM Funk, Séa, Monks., Inner Hotel Records en Klakmatrak. Met Crack Cloud en Danko Jones krijgen we nog twee Canadese acts op de line-up en Nothing zorgt voor een Amerikaanse noot. Voor de iets meer gitaargerichte muziek uit eigen land kan je dan weer terecht bij DIRK., Shht, Pothamus, Whorses, Frankie Traandruppel en Mitraille. Op het hoofdpodium vinden we ook nog wat lokale bands met Stilll, Sam De Nef, Lo-Lee-Ta en Westhinder.

De volledige affiche vind je hieronder met de nieuwe namen in het vet. Rock Herk vindt plaats op 15 en 16 juli, tickets gaan snel, maar zijn nog steeds te koop. Op een tijdschema is het nog wachten.

Vrijdag 15 juli: BLUAI – Brennt und Klakmatrak – Brutus – Danko Jones – De Jeugd van Tegenwoordig – Goldflesh – Inner Hotel Records – John – John Noseda Monks. – M.I.K.E Push – Noordkaap – Nothing – Peuk – Portland – Ramkot – Ronker – The Vaccines – Westhinder – Whorses Wiegedood

Zaterdag 16 juli: BEAK> – Bicurious – Borokov Borokov – CJ Bolland Crack Cloud  – dEUS – DIRK. DTM Funk – Faisal –  Frankie Traandruppel – ILA – Lo-Lee-Ta Mitraille – Mogwai – Millionaire – Pothamus Praga Khan – Rhea – Sam De Nef – School is Cool – Séa Shht Stilll

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste namen Rock Herk 2023: The Hickey Underworld, The Haunted Youth, Front 242 en meer!

Het was je ongetwijfeld al opgevallen: het is deze week de ‘Week van de Belgische Muziek’. Alles draaide met andere woorden om…
InstagramLiveRecensies

Rock Herk 2022 (Festivaldag 2): Kleinschalig rockfestijn

Vanwege zijn prijs-kwaliteitverhouding scheert het Limburgse Rock Herk al decennialang hoge toppen. Sinds de organisatie in 2014 het festival betalend maakte, kijken…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste namen Rock Herk: Mogwai, dEUS, Noordkaap, The Vaccines en meer!

Nu de grote festivals die ons land rijk zijn bijna allemaal klaar zijn met het bekendmaken van hun affiches, blijft het voorlopig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.