Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single horsegiirL – “Obsessed”

Half paard, half mens, en toch is horsegiirL geen centaur! Haar echte identiteit houdt Stella Stallion letterlijk en figuurlijk verstopt achter een masker, maar we weten wel dat ze uit Berlijn komt en paardenrechten gelijkstelt aan mensenrechten. Bovendien is horsegiirL al een tijdje incontournable achter de draaitafels en is ze een van de onbetwiste boegbeelden van de happy hardcore-scene. Samen met From Earth-labelgenoot MCR-T scoorde ze afgelopen zomer nog een verrassende clubhit met “My Barn My Rules”. Dat trucje zou ze graag nog eens overdoen, en het liefst van al doet ze dat nu al met haar gloednieuwe single “Obsessed”.

Je hoort wel eens dat horsegiirL haar succes vooral te danken heeft aan haar eigenzinnige verschijning, maar niets is minder waar. De Berlijnse is een uitstekende producer en dj die weet hoe je het publiek meekrijgt, en daar is “Obsessed” het allernieuwste voorbeeld van. De zang neemt ze zelf voor haar rekening, terwijl haar beukende beats worden verfijnd door wat vrolijke noten. De bpm’s zitten hoog, al neemt horsegiirL net voor het einde even wat gas terug om nog een laatste keer lekker door te kunnen knallen. We zijn lichtjes geobsedeerd door deze nieuwe van de Duitse sensatie.

Op zaterdag 20 juli staat horsgiirL op Dour, waar ze samen met haar labelgenoten van From Earth de vroege uurtjes van La Petite Maison dans la Prairie komen overnemen.

Instagram  / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2036 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO - "OBSESSED"

Het was even stil rond ICTO, maar dat betekent niet dat ze helemaal van de radar verdwenen is. In 2019 behoorde ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Addison Rae - "Obsessed"

De zoveelste TikTokster maakt een muzikaal debuut. Sinds 2019 verzamelde de danseres Addison Rae miljoenen volgers op het platform. Vorig jaar startte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.