Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loverman – “Parlay”

© CPU – Jan Van Hecke

Er zijn weinig podia waar James De Graef de afgelopen weken geen voet op zette. Als frontman van het knotsgekke Shht trotseert hij tegenwoordig bijvoorbeeld het Europese vasteland, maar ook solo verkent hij tegenwoordig nieuwe horizonten. Met Loverman stond de man bijvoorbeeld al op Gent Jazz, mede waardoor hij nu een contract verzilverde bij PIAS. Meteen een goeie reden om met een eerste groter project op de proppen te komen. Precieze details zijn daar echter nog niet rond, maar met voorafgaande single “Into The Night” en deze “Parlay” is er alvast genoeg om ons voorlopig mee zoet te houden.

Als het na de vorige single nog niet duidelijk was dat het er bij Loverman totaal anders aan toe ging dan bij Shht, dan zet “Parlay” je wel met je voetjes op de grond. Met ongeveer vijf en een halve minuut op de klok dompelt James je onder in zijn wereld vol mysterie. Gewapend met enkel een akoestische gitaar en zijn stem weet hij je te betoveren en misschien zelfs vooral te intrigeren. Eentje om helemaal bij weg te dromen dus, terwijl je bij het kampvuur de vallende sterren telt.

Loverman speelt dinsdag 31 mei een gratis showcase in de Brusselse VOLTA.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1889 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loverman - "Would (Right In Front Of Your Eyes)" (feat. Daisy Ray)

Shht… daar is James De Graef met zijn solomuziek, die in zijn intimiteit stilte opeist. Geesteskind Loverman zag het levenslicht nadat we…
InstagramLiveRecensies

Cactusfestival 2023 (Festivaldag 2): Smelten in het park

De tweede dag van Cactusfestival was er eentje om bij te smelten. Dat mag je gerust letterlijk en figuurlijk nemen, want de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loverman - "Candyman"

In een vorig leven nog frontman van Shht, maar sinds enige tijd gaat James De Graef voltijds door het leven als Loverman….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.