Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OSTON – “Whatshisface”

Op TikTok is OSTON al enkele jaren naam en faam aan het verzamelen met ondertussen al meer dan honderdduizend volgers, maar de algemene doorbraak is er nog niet gekomen. De voorbije jaren maakte OSTON nochtans al de nodige indruk met haar elektronicapop. En de jonge Amerikaanse – woonachtig in Los Angeles – gaat op hetzelfde elan door in “Whatshisface”, een echte powersong over een ex die je niet meer kent.

Anno 2022 is het hip om over break-ups te zingen en OSTON gaat in die vibe helemaal mee, met een song om een jaartje zonder haar ex te vieren. “Whatshisface” had zomaar ook gewoon ‘We don’t speak’ kunnen noemen, want dat is de echte tagline van de toch wel zeer stevige en enigszins haatvolle boodschap. Gelukkig weet de Amerikaanse het te omfloersen met een lekkere beat, waardoor het popelement het haalt van de woede. Van je afzingen als het hoog zit, lekker viben als het niet zo hoog zit. Onder het motto ‘spreken is zilver, zwijgen is goud’ een zeer goede poging.

Facebook / Instagram / Twitter / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OSTON - "I Think You Should Leave"

OSTON is nog maar een recente ontdekking van ons, maar toch hebben we ze al helemaal in ons hart gesloten dankzij haar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSTON - "Lie About You"

OSTON klinkt ons misschien nog niet bekend in de oren, maar de songwriter uit LA heeft heel wat te bieden. Nog maar vijf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.