Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OSTON – “I Think You Should Leave”

OSTON is nog maar een recente ontdekking van ons, maar toch hebben we ze al helemaal in ons hart gesloten dankzij haar talent voor sluwe teksten. De in Los Angeles wonende zangeres is al sinds 2018 actief onder haar moniker OSTON, maar dankzij TikTok wist ze zichzelf razendsnel aan een groot publiek voor te stellen. Haar vorige single “Lie About You” wist ons al mateloos te overtuigen, dus de verwachtingen voor de opvolger waren bijgevolg hoog.

“I Think You Should Leave” klinkt dankzij de poppy bassen iets uitdagender dan “Lie About You” en blijft zelfs nog iets sneller hangen. OSTON schreef het nummer voor iedereen die haar al probeerde te onderdrukken en hoopt dat het nummer andere vrouwen een hart onder de riem steekt om voor zichzelf te blijven opkomen. “I Think You Should Leave” is een popnummer zoals we het graag horen: een belangrijke boodschap verpakt in een aanstekelijk jasje.

Facebook / Instagram / Twitter / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1292 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSTON - "Lie About You"

OSTON klinkt ons misschien nog niet bekend in de oren, maar de songwriter uit LA heeft heel wat te bieden. Nog maar vijf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.