Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSTON – “Lie About You”

OSTON klinkt ons misschien nog niet bekend in de oren, maar de songwriter uit LA heeft heel wat te bieden. Nog maar vijf jaar oud was ze toen ze begon met zanglessen, ze wist zeker dat ze verder wou gaan met muziek. Gelukkig is ze dus niet gestopt met zingen, want met haar elektro-popmuziek doet ze haar luisteraars goed voelen, en geeft ze ons zin om doorheen onze kamer te dansen. Haar eerste ep kwam er in 2019. Sitting At The Kids Table bracht een ingetogen kijk op liefde, onzekerheden en het vinden van jezelf. Op TikTok bleek ze al een hit te zijn, nu alleen de rest van de wereld nog overhalen.

Nu brengt ze de langverwachte single “Lie About You” uit. Ze teasede dit nummer al regelmatig op sociale media en maakte ons razend benieuwd naar de uiteindelijke versie van deze single, en nu is het moment eindelijk daar. Vanaf de intro zitten we meteen vast in haar verhaal, een verhaal dat gebaseerd is op één van haar ervaringen. We krijgen het perspectief te horen van iemand die zich bevindt in een manipulatieve relatie, waarin er de nood is om te liegen om iemand of een situatie beter te laten overkomen dan die werkelijk is. OSTON gaf zelf al aan dat dit het meest kwetsbare nummer is dat ze ooit heeft geschreven. Niet alleen is “Lie About You” voorzien van een pakkende tekst, maar ook verbaasd ze met de oprechtheid in haar stem. Ze doet zelfs denken aan popartieste Julia Michaels. Hopelijk komt ze dit jaar met een eerste album!

Facebook / Instagram / Twitter / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

44 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OSTON - "I Think You Should Leave"

OSTON is nog maar een recente ontdekking van ons, maar toch hebben we ze al helemaal in ons hart gesloten dankzij haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.